witaj Giga, rozprułam dziś tykwę i w 1 aż 30 nasionek tak więc wysyłam ci tykiewkę adres napisz w pw,no i robię z niej lampkę tylko jeszcze pomalować,ps bałwanki super
 witaj Giga, rozprułam dziś tykwę i w 1 aż 30 nasionek tak więc wysyłam ci tykiewkę adres napisz w pw,no i robię z niej lampkę tylko jeszcze pomalować,ps bałwanki super  

dla Ciebie coś zielonego ode mnie
 dla Ciebie coś zielonego ode mnie   

i tez ma znaczenie gdzie go potem przesadzisz
 i tez ma znaczenie gdzie go potem przesadzisz   ja miałam cztery i trzy wyrosły dosłownie na 30 cm, tylko jeden miał prawie 2 metry. Co z tego wynika że on musi mieć trochę słońca, nie może rosnąć w całkowitym zacienieniu
 ja miałam cztery i trzy wyrosły dosłownie na 30 cm, tylko jeden miał prawie 2 metry. Co z tego wynika że on musi mieć trochę słońca, nie może rosnąć w całkowitym zacienieniu   

słynny basen
 słynny basen 

chętnie bym wskoczyła tam do Ciebie
  chętnie bym wskoczyła tam do Ciebie