Mój ogródek - KarolinaL
- krysp50
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 lut 2007, o 12:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja nie Karolinka, ale najczęściej na Grunwaldzkiej w ogrodniczym, czasem "U Martyny" /chyba/ na Bukowskiej, często na "winklu" Cmentarnej i Grunwaldzkiej, a ostatnio odkryłam na Wspólnej, mają nawet swoją stronę internetową http://www.edroplus.com.pl/www/glowna.p ... html&kat=2.
Poprawiłam imię, bo wyszło jakoś dziwno i śmieszno - ale to z pośpiechu.... sorry
Poprawiłam imię, bo wyszło jakoś dziwno i śmieszno - ale to z pośpiechu.... sorry
Pozdrawiam Krystyna
He he, teraz już zwątpiłam które pytania były do mnie, a które nie
, ale co tam odpowiem na wszystko
Krysiu, bardzo chętnie!
Może w piątek albo w sobotę jakoś przed południem, jak Ci będzie pasowało? Przyszły tydzień też może być
Ewelinko, myślę, że zarówno Twoi jak i moi sąsiedzi powinni mieć się na baczności
Jeśli chodzi o sklepy, to dzisiaj byłam akurat tylko na Głogowskiej, tam są dwa, jeden w okolicach Rynku Łazarskiego, a drugi blisko Parku Wilsona. Ten pierwszy lepszy (większy wybór), ale czy sprawdzony, to sama nie wiem, juz dwa razy kupiłam tam dalie, które miały być czerwone (nie były
) Jeśli chodzi o cebulki, to nie mam jeszcze sprawdzonych miejsc, za krótko w tym siedzę
A sklep na Wspólnej jest faktycznie fajny
Grażynko, cieszę się, że Ci się podoba!
Rzeczywiście, zwykłych szafirków nie ma, a jak bym chciała kupić normalne czerwone lub żółte tulipany (takie "po prostu tulipany"
), to też byłby problem 
Krysiu, bardzo chętnie!
Ewelinko, myślę, że zarówno Twoi jak i moi sąsiedzi powinni mieć się na baczności
Grażynko, cieszę się, że Ci się podoba!
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na Łazarzu bywam rzadko, ale może to błąd? Punkt na Wspólnej znam i często odwiedzam , bo to "po drodze" do mojej mamy. Najczęściej robię zakupy ogrodowe na Wojciechowskiego lub w Suchym Lesie - " Berberys", w Suchym Lesie " Twój ogród" lub w Tarnowie Podgórnym" Yukka". To wszystko po " mojej " stronie Poznania, a wybór bywa ...oszałamiający.Ale niekiedy , przypadkiem zahaczam o jakiś niewielki punkt i...Bingo ! znajduję to, czego szukałam gdzie indziej bezskutecznie. Więc pewnie nie ma reguły...
A właśnie, do tego Tarnowa Podgórnego muszę się w końcu wybrać, bo już słyszałam o tym sklepie. Niestety to jest akurat zupełnie nie po mojej stronie Poznania
Dzisiaj przybyły do mnie nasionka rudbekii od Ani (Amlos) oraz łobody od Izy (chatte)!
Czyli szczęścia też chodzą parami
Dziewczyny - bardzo Wam dziękuję!

Dzisiaj przybyły do mnie nasionka rudbekii od Ani (Amlos) oraz łobody od Izy (chatte)!
Czyli szczęścia też chodzą parami - cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorota T. pisze:Mam podobne problemy, ale ćwiczę silną wolę.![]()
Niemal po sąsiedzku otworzyli ogromny ogrodniczy i zastanawiam się czy powinnam tam wstąpić?
O matko kochana. Chociaż popatrzeć...
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)