-32, rany
 Temperatury jak we Władywostoku...
  Temperatury jak we Władywostoku...   U mnie tylko -19

dla Ciebie :

Jak na różowo to na różowo

Mateuszu jak znalazłam się na tym forum to w moim ogrodzie było zaledwie 10 gatunków kwiatów, stąd ta nazwa ogródkaMatemax pisze:Jolu ja dalej nie rozumiem tytułu twojego wątkuPiękny róż, a na jutro jaki kolorek
 poza tym wiele jest jeszcze w nim do zrobienia, ja przez pierwsze lata remontowaliśmy dom...na zewnątrz nie prawie nic, jedynie kosiliśmy trawkę. Tak naprawdę dopiero od 3 lat tak zajmuję się terenem w koło a trochę jego jest bo ponad 60 arów. Także przede mną jeszcze sporo pracy i zagospodarowania tych areałów, ale to przyjemne zajęcie oby tylko było zdrowie
 poza tym wiele jest jeszcze w nim do zrobienia, ja przez pierwsze lata remontowaliśmy dom...na zewnątrz nie prawie nic, jedynie kosiliśmy trawkę. Tak naprawdę dopiero od 3 lat tak zajmuję się terenem w koło a trochę jego jest bo ponad 60 arów. Także przede mną jeszcze sporo pracy i zagospodarowania tych areałów, ale to przyjemne zajęcie oby tylko było zdrowie   

jollla500 pisze:... a trochę jego jest bo ponad 60 arów.
 to ja już nic nie mówię, ale jaki będzie efekt końcowy, istny ogród botanik
  to ja już nic nie mówię, ale jaki będzie efekt końcowy, istny ogród botanik 

Ewuś ja źle napisałamevluk pisze:Witaj Joluś
-32, ranyTemperatury jak we Władywostoku...
U mnie tylko -19
 niżej się tłumaczyłam gęsto i często Oli

A myślałem , ze - 32 , u mnie było z 50 najmniej
  A myślałem , ze - 32 , u mnie było z 50 najmniej   , dziurki w nosie zamarzały jak szedłem do szkoły hahah
  , dziurki w nosie zamarzały jak szedłem do szkoły hahah   .
  .
jollla500 pisze:Ewuś ja źle napisałamevluk pisze:Witaj Joluś
-32, ranyTemperatury jak we Władywostoku...
U mnie tylko -19

Było - 23

mam nadzieję że je zrealizuję. Za młodziutkim sadem, jest taka lekka skarpa, schodzi się tam na dość ładną łąkę i prawdopodobnie wiosną będziemy kopać tam staw a w koło będą drzewka i krzewy ozdobne
 mam nadzieję że je zrealizuję. Za młodziutkim sadem, jest taka lekka skarpa, schodzi się tam na dość ładną łąkę i prawdopodobnie wiosną będziemy kopać tam staw a w koło będą drzewka i krzewy ozdobne   z boku lasek brzozowy bo świerkowy już rośnie
 z boku lasek brzozowy bo świerkowy już rośnie   och ale te marzenia piękne, rozmarzyłam się na całego
 och ale te marzenia piękne, rozmarzyłam się na całego   

to dorzuce żółty dla ciebie
 to dorzuce żółty dla ciebie

dziękuję
 dziękuję  najgorsze jest to że przez nadchodzące dni mam trochę spraw do załatwienia i ciężko będzie gdziekolwiek stanąć samochodem
 najgorsze jest to że przez nadchodzące dni mam trochę spraw do załatwienia i ciężko będzie gdziekolwiek stanąć samochodem   

:!:Nie mam co ze soba zrobić. Tylko jem i śpie
  :!:Nie mam co ze soba zrobić. Tylko jem i śpie 

tzn. aktywnego uczestnictwa w ruchu na działce;:138
 tzn. aktywnego uczestnictwa w ruchu na działce;:138   nie mylić z innym r uchem np, jednostajnie przyspieszonym - zagmatwałam sie juz w tym wsystkim ;:
 nie mylić z innym r uchem np, jednostajnie przyspieszonym - zagmatwałam sie juz w tym wsystkim ;: