Działka zmieniła się nie do poznania. Domek super. Na pewno chętnie odpoczniesz w nim po pracowitym dniu.
Podziwiam, że rzuciłaś palenie. Mój M też rzucał i zbierał kaskę do skarbonki. Niedługo minie rok, a on już kupił za te pieniądze aparat fotograficzny (lustrzankę)
 Teraz zajmuje się robieniem zdjęć całej rodzinie. Dodam, że nie wszyscy są tym zachwyceni
  Teraz zajmuje się robieniem zdjęć całej rodzinie. Dodam, że nie wszyscy są tym zachwyceni   
 Liczenie piniędzy samo nic nie daje, dopiero jak sie odłoży te pieniądze i zobaczy na własne oczy to robi wrażenie.
Marzenko, podpowiem Ci, że dużo roślin dostałam na początku tworzenia mojego ogrodu od znajomych i nieznajomych
 Naprawdę po pewnym czasie okazuje się, że niektóre rośliny rosną bardzo szybko. Szkoda ich wyrzucić, ale czasami powinno się je ograniczać. Wiosną popytaj w okolicy czy ktoś nie ma zbywających roślin lub nie mógłby uszczknąć kawałek bez szkody dla rośliny. A tu wiosna przed nami, czas sadzenia, przesadzania i porządkowania.
  Naprawdę po pewnym czasie okazuje się, że niektóre rośliny rosną bardzo szybko. Szkoda ich wyrzucić, ale czasami powinno się je ograniczać. Wiosną popytaj w okolicy czy ktoś nie ma zbywających roślin lub nie mógłby uszczknąć kawałek bez szkody dla rośliny. A tu wiosna przed nami, czas sadzenia, przesadzania i porządkowania.Życzę zdrowia i wspaniałych pomysłów ogrodowych

fajne takie malusieńkie,zgrabniachy
 fajne takie malusieńkie,zgrabniachy  a co do remontu no to cóz ....... przertwa na razie hahahahah juz sie nawet nie denerwuję.Zresztą zimno i nieprzyjemnie nie ma sensu się meczyć
 a co do remontu no to cóz ....... przertwa na razie hahahahah juz sie nawet nie denerwuję.Zresztą zimno i nieprzyjemnie nie ma sensu się meczyć  Do pracy już prawie od Nowego Roku  nie chodzę bo za zimno ,to i z remontem nie będę  szalała
  Do pracy już prawie od Nowego Roku  nie chodzę bo za zimno ,to i z remontem nie będę  szalała
 ja już sporo nie ćmikam własnie wczoraj 4 m-ce stuknęły
  ja już sporo nie ćmikam własnie wczoraj 4 m-ce stuknęły 

A z tą wiosną to zastanawiam się kiedy ona przyjdzie,coś po tych wczorajszych prognozach pogody,to czarno to widzę.Podrawiam i dziękuje za kwiatka
  A z tą wiosną to zastanawiam się kiedy ona przyjdzie,coś po tych wczorajszych prognozach pogody,to czarno to widzę.Podrawiam i dziękuje za kwiatka