Witaj Karinko.
Wrócilam znów i nie mogę oczu oderwać od Twojego ogrodu. Jest śliczny. te efektowne budowle, dodatki, sprzęty, kamienie-skąd czerpiesz pomysły?. Przy okazji miło Cie i Twojego M poznac ze zdjęć. Przepiekny masz ogród. Teraz sobie skojarzyłam, ze w stodole u mojej cioci stoją różne niepotrzebne już maszyny. Trzeba tam pojechać na zwiady i ciocię jakoś podkręcic
Karinko duze pozdrówka dla Was
dziękuję ,pomysły przychodzą same,dużo czytam prasy ogrodniczej oglądam, maje w ogrodzie,nieraz coś ładnego się pod paczy,a reszta to tak sama jak się siedzi cały dzień w ogródku to zawsze przyjdzie jakiś pomysł.Dodam,że kamienie,korzenie to tak zwoziliśmy z każdej wycieczki no i mając z czego wybierać to się zawsze coś ciekawego zrobi,a co do maszyn to zasuwaj do cioci na pewno to jej zawadza a ty zrobisz z tego pożytek powodzenia
Witaj Karinko, przyszłam tu za.. Twoim avatarowym kotem
bo muszę Ci napisać, że mi wpadł w oko
uwielbiam ten jego taniec, zwłaszcza właśnie przy tych schodach
i dobrze, że przyszłam, bo warto, macie piękny ogród, z przyjemnością ogląda się Twoje zdjęcia
O dziękuję Aniu,a kotek to tak aby było wesolutko,jakoś musimy umilać sobie ten zimowy czas,prawda? Co by tu z nich zrobić może macie jakieś pomysły na moje tykwy [img]http://images48.fotosik.pl%20%20/251/b3b0dabeef619483med.jpg[/img]tykwa tygrysia ale nie stet była zbyt mała i się nie przechowała
Karinko i pomyśleć że te wszystkie maszyny rolnicze moi rodzice wywieźli na złom .
Choć i tak nie miałabym gdzie w swoim ogrodzie postawić , ale może kupując działkę kupiłabym od razu większą .
Genia
dziękuję Aniu zajrzałam tam i będę coś działać, tylko jeszcze jakiś zapał niech się pojawi ;:94 weszłam na lampy oj jakie one są piękne muszę ją mieć jeszcze raz dziękuję kochana