Wpadłam bo pomyślałam, że na pewno pokazałaś coś nowego.
No i nie pomyliłam się lilie są cudowne jak zresztą wszystko
co pokazujesz.
Miłego dnia

No czym się chwalić Judi... nie ma czym...judyta pisze: Gabi no nie daj się prosić i pochwal się zakupami.....
Teraz jeszcze kusi liliami wodnymi..ech nie ma litości dobra kobita
Jadziu, mnie M kupił laptopa abym się nie nudziła zimą... biedak... nie wiedział co robi...JAKUCH pisze:Niedawno też kupiłam pamięc . Moj komputer jest stary . Kiedy go kupowałam to nie myślałam ,że tak się zaraze. Chciałam tylko na NK i wsjo ,ale jak zaczęłam przeglądać strony i natrafiłam przez przypadek na to Forum ......no to pamięci i meganków brakło . Tygrysie lilie są bardzo efektowne . Wzięłam sobie z ogródka jedną cebulkę lilii do domu . W ogródku mi nie zakwitła więc dałam ja do doniczki i przyniosłam do domu . Już pokazuje swój nos mam ją w kuchni u góry na szafce . w ogóle jej nie podlawałam teraz chyba muszę zaczać ,żeby mi się nie zmarnowała
Ja też uważam ze w grupie dają najlepszy efekt.tara pisze:no i zrobiło się liliowo, najlepiej sadzić grupowo ale nie wiem czy mi się tak uda, ale będę bardzo się starać
o producentów się nie martwię, że im zabraknie bo pewnie wpadają tu to są na czasie
Dorotko, ta lilia to Lollypop.korzo_m pisze:Gabrysiu a mnie urzekła ta lilia, bardzo lubię takie zestawienia kolorystyczne
a jaki jest jej zapach.
Krysiu, pokazuję trochę aby mój wątek nie zginął...goryczka143 pisze:Witaj Gabrysiu!
Wpadłam bo pomyślałam, że na pewno pokazałaś coś nowego.
No i nie pomyliłam się lilie są cudowne jak zresztą wszystko
co pokazujesz.
Miłego dnia
Babopielka pisze:Gabi- lilie i tak są piękne ,ale na tych Twoich
zdjęciach są jeszcze piękniejsze
Nie wiem czy ja się kiedykolwiek nauczę robić takie zdjęcia![]()
Muszę sobie chyba lepszy aparat zakupić ,albo iść na
jakiś kurs fotografii
Też jestem ciekawa co nowego sobie zamówiłaś![]()
Izuś... żeby robić reklamę, musiałabym mieć lepszy sprzęt...chatte pisze:Tak czytam co Bożenka napisała i sobie myślę, że Ty Gabi mogłabyś robić reklamę tym, co handlują liliami, a oni powinni Ci za to dobrze płacić. Z najbrzydszego kwiata zrobiłabyś cudo ;)
Nie znaczy to, ze lilie, które pokazałaś są brzydkie! Na pewno są sliczne, ale na Twoich zdjęciach wyglądają na same medalistki z jakiejś liliowej wystawy
Bożenko... dziękuję...Babopielka pisze:Jak to dobrze ,że Iza ma takie same zdanie na temat
Twoich zdjęć jak ja ,bo tak to bym wyszła na lizuskę jakąś
No nie potrafię nie pochwalić Twoich umiejętności fotograficznych
Iza ma racje powinnaś robić zdjęcia roślin zawodowo i jeszcze
byś na tym zarobiła
Izuś... nie podejrzewałam Cię o lizusostwo...chatte pisze:Widzisz Gabi? A wcześniej to ja byłam podejrzana o lizusostwo![]()
Jak byś robiła brzydkie zdjęcia, to przez delikatność można by nic nie mówić, ale jak robisz piękne, to czemu nie pochwalić?

Krysiu, dziękuję Ci za piękne goryczki... Twoją miłość...goryczka143 pisze:Witaj Gabrysiu![]()
![]()
Aniu, może kiedyś też Ci kupi... albo wygrasz... nie trać nadziei...AniaDS pisze:oj, gdyby mi tak mój monsz zechciał laptopka kupić....

Elizabetka pisze:Gabrysiu wiesz, że kupiłam cyklanemy.....właśnie czekam na listonosza.
Ciekawe jak sobie z nimi poradzę.
Bardzo się cieszę....oj teraz myślę....czy to chociaż są ogródkowe?
Zabij...muszę iść doczytać.
Witam Iwonko w moich progach.szyszunia pisze:Witaj Gabrysiu przebiegłam się po twoich watkach a le nie po wszystkich.Jestem zauroczona Twoimi liliami i liliowcami. Masz wielki arsenałpozazdrościć