Nie raz miałam na nie ochotę.Może kiedyś

Pięknie to wygląda szkoda, że nie trwale. Trzeba impregnować co roku.karina1 pisze:

. Wpadłam z rewizytą i ujrzałam hektary, a Ty piszesz że to 18 ar. niemożliwe. Pięknie zarośnięta ściana dobre tło dla altany, chodniczek z drewna do piwniczki dobry pomysł też namawiam mojego M. do budowy takiej piwniczki w ogrodzie.                                                                                 Widzę że wszyscy nie mogą się doczekać wiosny, niech tylko ten śnieg stopnieje to chociaż będzie można pospacerować po ogrodzie.
  . Wpadłam z rewizytą i ujrzałam hektary, a Ty piszesz że to 18 ar. niemożliwe. Pięknie zarośnięta ściana dobre tło dla altany, chodniczek z drewna do piwniczki dobry pomysł też namawiam mojego M. do budowy takiej piwniczki w ogrodzie.                                                                                 Widzę że wszyscy nie mogą się doczekać wiosny, niech tylko ten śnieg stopnieje to chociaż będzie można pospacerować po ogrodzie. 

;:25
  ;:25 A  to jest miejsce po stajni została zburzona,to wzniesienie to jest gruzowisko,tam powstała altanka,a tu niżej wybrane aż do zera(mój biedny mąż tyle się namęczył,ale warto było)po lewej powstało oczko wodne,no i jest tam wiata,z pod której jest najładniejszy widok.No i te gołe ściany paskudne prawda?ale na szczęście kupiłam winobluszcz pięciu listny i zarosło migiem a ciągu dwóch sezonów pokryło szczelnie całe ściany,a jaki on jest piękny jesienią ...
       A  to jest miejsce po stajni została zburzona,to wzniesienie to jest gruzowisko,tam powstała altanka,a tu niżej wybrane aż do zera(mój biedny mąż tyle się namęczył,ale warto było)po lewej powstało oczko wodne,no i jest tam wiata,z pod której jest najładniejszy widok.No i te gołe ściany paskudne prawda?ale na szczęście kupiłam winobluszcz pięciu listny i zarosło migiem a ciągu dwóch sezonów pokryło szczelnie całe ściany,a jaki on jest piękny jesienią ...  tak pięknie się przebarwia.
  tak pięknie się przebarwia.  Kocham tą moją zieleń
 Kocham tą moją zieleń  

piękne zdjęcia, fajna altanka .
  piękne zdjęcia, fajna altanka .

,ja mam 2 magle i brukwiarkę
 ,ja mam 2 magle i brukwiarkę  ,też mi służą jako kwietniki
 ,też mi służą jako kwietniki