Pięknie zaczęłaś kolejną część wątku
 zdolniacha z Ciebie nie ma co
 zdolniacha z Ciebie nie ma co   .
 .A tu ode mnie coś na żółto

,gdzie wybyłas na chwilke?? Gieniu nie przesadzaj 4 kg to co to jest?. Prosze nie rozpaczaj Gieniu, zaraz wiosna i samopoczucie sie poprawi
 ,gdzie wybyłas na chwilke?? Gieniu nie przesadzaj 4 kg to co to jest?. Prosze nie rozpaczaj Gieniu, zaraz wiosna i samopoczucie sie poprawi  

już jestem Kochanie
  już jestem Kochanie   
  bo co tydzień te kolorki zmieniają oby szybciej nam ta zima zleciała
 bo co tydzień te kolorki zmieniają oby szybciej nam ta zima zleciała   
  mówisz że ciężko by było
  mówisz że ciężko by było   to u mnie teraz tak jest i też jakoś mnie tak przyciąga ta grawitacja ....
 to u mnie teraz tak jest i też jakoś mnie tak przyciąga ta grawitacja .... ja Cię nie poznałam
 ja Cię nie poznałam   myślę sobie odwiedziła mnie jakaś nowa forumowiczka ale po chwili zaskoczyłam
 myślę sobie odwiedziła mnie jakaś nowa forumowiczka ale po chwili zaskoczyłam   Ewuś avatarek pierwsza klasa... pięknie wyglądasz .....mam nadzieję że niedługo napiszesz że robiłaś gołąbki......
 Ewuś avatarek pierwsza klasa... pięknie wyglądasz .....mam nadzieję że niedługo napiszesz że robiłaś gołąbki......  no co Ty....Jesteśmy zawsze piękne i Młode he he
 no co Ty....Jesteśmy zawsze piękne i Młode he he   odpoczywaj Kochanie i się zbytnio nie przemęczaj
  odpoczywaj Kochanie i się zbytnio nie przemęczaj   
  dziękuję za miłe słowa i za piękne kwiatuszki....
 dziękuję za miłe słowa i za piękne kwiatuszki.... Gieniu ta dieta jest zdrowa i naprawdę bardzo skuteczna, ja teraz dałam sobie spokój ale wiosną
 Gieniu ta dieta jest zdrowa i naprawdę bardzo skuteczna, ja teraz dałam sobie spokój ale wiosną   zaczynam od nowa...
 zaczynam od nowa... przyznaję racje ....
 przyznaję racje .... 

czyżby wiosnę widział na horyzoncie?
 czyżby wiosnę widział na horyzoncie? 

bałwan był zrobiony wczoraj i dziś nadzwyczajnie zaczął się topić
  bałwan był zrobiony wczoraj i dziś nadzwyczajnie zaczął się topić   syn zaczął go poprawiać i taka wyszła mina
 syn zaczął go poprawiać i taka wyszła mina   a może On zesmutniał bo nadzwyczajnie zaczął topnieć...
 a może On zesmutniał bo nadzwyczajnie zaczął topnieć...

Kiedyś gotowałam tę zupkę mojemu M
 Kiedyś gotowałam tę zupkę mojemu M   Schudł a póżniej znowu była inna dieta i tak całe życie
 Schudł a póżniej znowu była inna dieta i tak całe życie   A dieta jest tylko jedna PŻ Bałwan smutny -dobry znak
 A dieta jest tylko jedna PŻ Bałwan smutny -dobry znak 

Joluś na razie nie ma co pokazywać , wszędzie śnieg i pełno śladów zajączków które bezskutecznie próbują się dobrać do moich roślinekjollla500 pisze:
Elusiu dziękuje Kochanie że pamiętasz o mnie i od czasu do czasu zajrzyszdziękuję za miłe słowa i za piękne kwiatuszki....
A kiedy Eluniu rozpoczniesz nowy wątek.....
 . Właśnie obejrzałam pogodę i...... wcale nie jest pocieszająca śnieżyce i siarczyste mrozy  , normalnie prawdziwa zima ze wszystkimi jej urokami
 . Właśnie obejrzałam pogodę i...... wcale nie jest pocieszająca śnieżyce i siarczyste mrozy  , normalnie prawdziwa zima ze wszystkimi jej urokami   .
 . u nas śnieg sypki więc nici z lepienia
 u nas śnieg sypki więc nici z lepienia  

miałam pytać czemu on taki smutny....mrozy do kilkunastu stopni zapowiadają...więc na życie się ma dla niegogorzata76 pisze:Jakiś smętny ten bałwanczyżby wiosnę widział na horyzoncie?
 niech sie cieszy....
  niech sie cieszy....  bałwan jeden....
  bałwan jeden....