. Masz wspaniałą kolekcje Krysiu , iwdac , że o nie bardzo Dabasz
 . Masz wspaniałą kolekcje Krysiu , iwdac , że o nie bardzo Dabasz   . Czym je nawozisz ? kronenbourg to jedna z moich ulubionych , ale w tym roku tylko jedno kwitnienie było u mnie udane a pozostałe 2 nie zabardzo..
 . Czym je nawozisz ? kronenbourg to jedna z moich ulubionych , ale w tym roku tylko jedno kwitnienie było u mnie udane a pozostałe 2 nie zabardzo..   .
  .
 . Masz wspaniałą kolekcje Krysiu , iwdac , że o nie bardzo Dabasz
 . Masz wspaniałą kolekcje Krysiu , iwdac , że o nie bardzo Dabasz   . Czym je nawozisz ? kronenbourg to jedna z moich ulubionych , ale w tym roku tylko jedno kwitnienie było u mnie udane a pozostałe 2 nie zabardzo..
 . Czym je nawozisz ? kronenbourg to jedna z moich ulubionych , ale w tym roku tylko jedno kwitnienie było u mnie udane a pozostałe 2 nie zabardzo..   .
  .

:P  . Ja tez nienawidzę tego dziadostwa co sie zwie czarna plamistosć..
  :P  . Ja tez nienawidzę tego dziadostwa co sie zwie czarna plamistosć..   , po co to w ogóle w przyrodzie występuje..
  , po co to w ogóle w przyrodzie występuje..   
   . Widze , że Maizner Fastnacht pieknie Ci zakwitła , mojej sąsiadce zaraz po 1 deszczu opadły kwiaty
 . Widze , że Maizner Fastnacht pieknie Ci zakwitła , mojej sąsiadce zaraz po 1 deszczu opadły kwiaty   . Ja pod swoej Arthury belle robiłem osłony jak pieknie zakwitły  , takie namioty z foli.. , żeby w razie deszczu nie zniszczyło kwiatów..
 . Ja pod swoej Arthury belle robiłem osłony jak pieknie zakwitły  , takie namioty z foli.. , żeby w razie deszczu nie zniszczyło kwiatów..   .
 .

. W nowym roku życzę obfitego kwitnienia i by czarna plamistość liści i inne zarazy omijały Twoje krzewy, wszystkiego najlepszego.
 . W nowym roku życzę obfitego kwitnienia i by czarna plamistość liści i inne zarazy omijały Twoje krzewy, wszystkiego najlepszego.

.
 .

Są takie ... takie... elektryzujące. Za oknem czarno-białe krajobrazy a tu kolory, kształty, zapachy. Wydaje się, że czuć pod palcem aksamitność płatków. Proszę o jeszcze
 Są takie ... takie... elektryzujące. Za oknem czarno-białe krajobrazy a tu kolory, kształty, zapachy. Wydaje się, że czuć pod palcem aksamitność płatków. Proszę o jeszcze 

3 krzaki i myśle posadzić  je blisko  siebie,
  3 krzaki i myśle posadzić  je blisko  siebie,