Mam wreszcie działkę
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mam wreszcie działkę
Witaj Mirku!
Nie wiem jak to się stało, że przegapiłam Twoje początki na Forum Tyle jest tych ogródków...
  Tyle jest tych ogródków...
Gratuluję Dyplomu i tego, że Cię docenili. Rozumiem Twoją radość z posiadania działki. Ja swoją mam 2,5 roku i wciąż mnie cieszy - choć mnóstwo pracy mnie kosztowała ( a końca jeszcze nie widać ). U Ciebie zmiany widać gołym okiem
 ). U Ciebie zmiany widać gołym okiem  

Zdjęcia zimowe super! Nareszcie większy format...

Nie wiem jak to się stało, że przegapiłam Twoje początki na Forum
 Tyle jest tych ogródków...
  Tyle jest tych ogródków...Gratuluję Dyplomu i tego, że Cię docenili. Rozumiem Twoją radość z posiadania działki. Ja swoją mam 2,5 roku i wciąż mnie cieszy - choć mnóstwo pracy mnie kosztowała ( a końca jeszcze nie widać
 Zdjęcia zimowe super! Nareszcie większy format...
- Grandiflora
- Od: 21 paź 2008, o 15:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re:
To może było to
http://tabaza.info/modules.php?name=Tab ... o&tid=2877
jeśli tak ,to bardzo trudno sie tego pozbyc z ogrodka,rozsiewa się niesamowicie i dosłownie wszędzie

- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Stary  przespacerowałam po twojej działce od początku do tej pory super te zimowe uroki
 przespacerowałam po twojej działce od początku do tej pory super te zimowe uroki
życzę dużo wytrwałości w 2010 roku tak trzymaj a na form ci wszyscy pomogą tu są wspaniali ludzie
pozdrawiam

przespacerowałam po twojej działce od początku do tej pory super te zimowe uroki
 przespacerowałam po twojej działce od początku do tej pory super te zimowe urokiżyczę dużo wytrwałości w 2010 roku tak trzymaj a na form ci wszyscy pomogą tu są wspaniali ludzie
pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę:  SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022  Kupię-sprzedam

Witam Panie na mojej działce   i dziękuje za miłe słowa.Plan na rok 2010 [oprócz dosadzania nowych roślin]budowa grillo-wędzarnio-pieca i hustawki  swojej roboty
 i dziękuje za miłe słowa.Plan na rok 2010 [oprócz dosadzania nowych roślin]budowa grillo-wędzarnio-pieca i hustawki  swojej roboty  

i dziękuje za miłe słowa.Plan na rok 2010 [oprócz dosadzania nowych roślin]budowa grillo-wędzarnio-pieca i hustawki  swojej roboty

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Mirku widzę jak dużo się u ciebie zmieniło. Działeczka pięknieje, altanka już piękna  .
 .
A gdzie jest ten chmiel co wyrósł z ogórka? 

.
 .A gdzie jest ten chmiel co wyrósł z ogórka?

przypadkowo najechałem kosiarką i zakończył karierę na działceMirku widzę jak dużo się u ciebie zmieniło. Działeczka pięknieje, altanka już piękna .
A gdzie jest ten chmiel co wyrósł z ogórka?

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
WITAM .  

Trafiłam tutaj dopiero po raz pierwszy .Niezły z Ciebie pracuś . 

Długo Cię nie było ,a skoro już jesteś ,to może masz jakieś zaległe fotki ,ale proszę o duży format . :P
Nie wiele pokazywałeś co się działo u Ciebie latem .Może teraz by się zdało .No i jesieni w ogóle nie było .Na pewno miałeś jakieś cebulowe ,albo inne cudeńka .Na jaki kolor zakwitła dalia ze śmietnika 

A tego staraj się pozbywać ,lub bardzo ograniczać .Może ładnie wygląda ,ale panoszy się jak chwast po całym ogrodzie .

Czy później wyglądało to tak . 

Jeśli tak ,to jest Kolczurka klapowana
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kolczurka_klapowana

Trafiłam tutaj dopiero po raz pierwszy .Niezły z Ciebie pracuś .

Długo Cię nie było ,a skoro już jesteś ,to może masz jakieś zaległe fotki ,ale proszę o duży format . :P
Nie wiele pokazywałeś co się działo u Ciebie latem .Może teraz by się zdało .No i jesieni w ogóle nie było .Na pewno miałeś jakieś cebulowe ,albo inne cudeńka .Na jaki kolor zakwitła dalia ze śmietnika

A tego staraj się pozbywać ,lub bardzo ograniczać .Może ładnie wygląda ,ale panoszy się jak chwast po całym ogrodzie .

Czy później wyglądało to tak .

Jeśli tak ,to jest Kolczurka klapowana
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kolczurka_klapowana

znaleziona dalia
   znaleziona dalia