i dzieci już prawie dorosłe a tu niespodzianka

najpiękniejsza na świecie :lol:Moja Zuzia to na wiosnę na pewno kwiatki będzie zrywać(same łepki)
 najpiękniejsza na świecie :lol:Moja Zuzia to na wiosnę na pewno kwiatki będzie zrywać(same łepki) 

Kiedy wybierają się w odwiedziny do babci
 Kiedy wybierają się w odwiedziny do babci  

. O kurcze i niedługo będziesz obchodzić DZIEŃ BABCI ,ale będziesz mieć głowę do góry
 . O kurcze i niedługo będziesz obchodzić DZIEŃ BABCI ,ale będziesz mieć głowę do góry

Dzieci są bardzo pojętne!! Odkąd Pawełek przyjął postawę wyprostowaną i zaczął chodzić, do znudzenia powtarzałam, że nie można niczego zrywać w ogrodzie
  Dzieci są bardzo pojętne!! Odkąd Pawełek przyjął postawę wyprostowaną i zaczął chodzić, do znudzenia powtarzałam, że nie można niczego zrywać w ogrodzie   I nigdy nawet nie spróbował
  I nigdy nawet nie spróbował   Tak naprawdę bałam się, że mogę nie zauważyć, kiedy naje się jagód cisów i wiciokrzewów, a wyglądają bardzo atrakcyjnie...
  Tak naprawdę bałam się, że mogę nie zauważyć, kiedy naje się jagód cisów i wiciokrzewów, a wyglądają bardzo atrakcyjnie...