Moja familokowa oaza spokoju cz. 3
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 3
Witaj Jadziu. Widzę temat ścieżek i płyt. Przechodziłam to..M u mnie na cement je wkopał. Były parę lat, niestety coraz bardziej mi się nie podobały. Gdy w końcu postanowiłam choć część zlikwidować M był oburzony..tyle się przy nich napracował, a ja stale coś wymyślam. Ale zrobił...choć część została. Podziwiam piękne ramki..niestety nie umiem. Co do wszelkich ruszających gifów....przez fotosik nie da rady. Ja wtedy przez image. Pozdrawiam. 
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witaj Jadziu. Wreszcie roślinki mamy pod puchową śniegu kołderką. We Wrocławiu pada drugą dobę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Wiesz Jadziu, na razie wyglada lyso, bo na czarnej ziemi. Mysle, ze jeśli by obsadzic to np. karmnikiem (jak u Pawla), to byloby fajnie. Ja tam lubie plyty, zwlaszcza na trawniku mi sie podobaja, otoczone trawa (dlatego mysle o karmniku, bo on podobny, i niski). A poniewaz juz je masz, szkoda by bylo wywalac i wydawac pieniadze na cos innego.
Nas zasypalo - jak u ciebie?
Nas zasypalo - jak u ciebie?
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu!
Przyszłam się przywitać i wysłać
i
U mnie leje deszcz.
Miłego dnia
Przyszłam się przywitać i wysłać
U mnie leje deszcz.
Miłego dnia
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
U mnie -3 i zamieć śnieżna.
Jadziu a jak co , to pod żwir nie czarną folię tylko 2 warstwy czarnej włókniny bo folia nie przepuści nadmiaru wody.
Jadziu a jak co , to pod żwir nie czarną folię tylko 2 warstwy czarnej włókniny bo folia nie przepuści nadmiaru wody.
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam w sobotę
U mnie prawie nie ma śniegu
jest szaro i nijako
Jak wszystko rozkwita ,to nie zwraca się uwagi na płytki ,tylko na kwiatki ...
U mnie prawie nie ma śniegu
Jak wszystko rozkwita ,to nie zwraca się uwagi na płytki ,tylko na kwiatki ...
A u mnie deszcz - dzisiejszy... i śnieg - z ubiegłych dni... ogólnie nieprzyjemnie...
Jadziu... rzeczywiście teraz te płyty wyglądają średnio, ale jak zarośnie, w zasadzie nie będzie ich widać, a będą jednak dobrze spełniały funkcję "ciągu komunikacyjnego"
Jadziu... rzeczywiście teraz te płyty wyglądają średnio, ale jak zarośnie, w zasadzie nie będzie ich widać, a będą jednak dobrze spełniały funkcję "ciągu komunikacyjnego"
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE
.
Pogoda pod psem rano padał deszcz i zrobiła sie lodowa pokrywa na śniegu Zimno idzie w kości ,chociaż podobno jest w plusie
IDUŚ na razie temat płytek odkładam ad/acta . Zobaczę na wiosnę jak to wszystko będzie wyglądac . Do tego czasu rozrosną się Floksiki i trochę zadarnią płytki .
OLU Dzięki za rady . Wszystkie spostrzeżenie sobie notuję gdyż u mnie czasem SKS
występuje . Ztym bym sie zgodziła chociaż teraz jak miałam na chodnikach płytki pod spodem miałam papę i było OK
KRYSIU u mnie również padał deszcz a na chodnikach gołoledż się zrobiła ,więc najlepiej siedziec w domu przed kompem
DOMINIŚ też myślałam o karmniku ale jak floksiki się rozrosną ....tylko trzeba je trzymac w ryzach bo są w stanie całym ogrodem zawładnąć
na razie jest w porzo zobaczymy dalej zapowiadają dalsze opady śniegu . Ja zresztą im i tak nie wierzę powiedzą prawdę jak im sie uda
KRYSIU -ADO widziałam dzisiaj zdjecia z Wrocławia w TV. U Was bez przerwy sypie i nie zapowiada sie na rychły koniec białego szalenstwa
ZENIU na razie temat płyt odstawiam na wiosnę . Ja niestety albo stety wszystko robię sama . Przez Imaga nie wysyłam . na razie wystarcza mi Fotosik tylko szkoda mi tego Gifa tak się starałam a tu klops . Obejrzyj sobie instrukcję Ani Raczek tam jest wszystko na tacy podane jak robić ramki
GOSIU wygląd raczej beznadzieja . na pewno tak tego nie zostawię . Wieczne przeróbki no i kiedy tu odpoczywać i zachwycac się kwiatkami
WSZYSTKIM ŻYCZĘ MIŁEJ SOBOTY GDYŻ TO POCZĄTEK WEEKENDU

IDUŚ na razie temat płytek odkładam ad/acta . Zobaczę na wiosnę jak to wszystko będzie wyglądac . Do tego czasu rozrosną się Floksiki i trochę zadarnią płytki .
OLU Dzięki za rady . Wszystkie spostrzeżenie sobie notuję gdyż u mnie czasem SKS
KRYSIU u mnie również padał deszcz a na chodnikach gołoledż się zrobiła ,więc najlepiej siedziec w domu przed kompem
DOMINIŚ też myślałam o karmniku ale jak floksiki się rozrosną ....tylko trzeba je trzymac w ryzach bo są w stanie całym ogrodem zawładnąć
KRYSIU -ADO widziałam dzisiaj zdjecia z Wrocławia w TV. U Was bez przerwy sypie i nie zapowiada sie na rychły koniec białego szalenstwa
ZENIU na razie temat płyt odstawiam na wiosnę . Ja niestety albo stety wszystko robię sama . Przez Imaga nie wysyłam . na razie wystarcza mi Fotosik tylko szkoda mi tego Gifa tak się starałam a tu klops . Obejrzyj sobie instrukcję Ani Raczek tam jest wszystko na tacy podane jak robić ramki
GOSIU wygląd raczej beznadzieja . na pewno tak tego nie zostawię . Wieczne przeróbki no i kiedy tu odpoczywać i zachwycac się kwiatkami
WSZYSTKIM ŻYCZĘ MIŁEJ SOBOTY GDYŻ TO POCZĄTEK WEEKENDU

- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Jak pięknie kwieciście u Ciebie Jadziu
Nad ścieżkami myślę już kilka lat i nic nie mogę wymyślić. Może w tym roku mi się uda. Chcę żeby było ładnie , tanio, i bez roboty wokół. Nie mogę pogodzić tych 3 rzeczy i dlatego jeszcze nie mam ale wykombinuję w tym roku, taka ścieżka to też atrakcja w końcu
Nad ścieżkami myślę już kilka lat i nic nie mogę wymyślić. Może w tym roku mi się uda. Chcę żeby było ładnie , tanio, i bez roboty wokół. Nie mogę pogodzić tych 3 rzeczy i dlatego jeszcze nie mam ale wykombinuję w tym roku, taka ścieżka to też atrakcja w końcu
- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Ale krążę, myślałam, że jeszcze nie zajrzałam do Ciebie Jadziu
Boziu, normalnie pamięć tracę , albo tylko zakręciłam się
Boziu, normalnie pamięć tracę , albo tylko zakręciłam się
- dwostr

- Od: 25 mar 2008, o 15:38
Jadziu,czy pierwszy kwiatek z ostatniej serii to też pierwiosnek?Jaki cieplutki kolorek,baardzo mi się podoba
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Jadziu co za piękne fotki, jesteś pilną uczennicą, to od wiosny będziemy oglądać u ciebie bajkowy ogródek.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
IRENKO obróbka zdjęc to nie wszystko . Trzeba mieć co sfocić . Nasadziłam na jesień trochę botanicznych tulipanów wiec szybciej zrobi się kolorowo . Zanim wystartują inne kwiatki będzie na co popatrzy
DANUSIU to prymulka i jestem ciekawa czy na wiosnę pokaze na co ją stac . Mam nadzieję ,ze przezimuje gdyż to najwazniejsze . Czytałam ,ze nie wszystkie dobrze znoszą zimę . Zobaczymy
SABINKO w Twojej jak i mojej głowie SCIEZKI nie zawsze proste ale trzeba je wkomponowac w całośc ,a to trochę kłopotliwe . Ty masz zmysł artysty to u Ciebie szybciej się pomysł zrodzi niż u mnie . Może jeszcze gdzies cos podpatrzę

DANUSIU to prymulka i jestem ciekawa czy na wiosnę pokaze na co ją stac . Mam nadzieję ,ze przezimuje gdyż to najwazniejsze . Czytałam ,ze nie wszystkie dobrze znoszą zimę . Zobaczymy
SABINKO w Twojej jak i mojej głowie SCIEZKI nie zawsze proste ale trzeba je wkomponowac w całośc ,a to trochę kłopotliwe . Ty masz zmysł artysty to u Ciebie szybciej się pomysł zrodzi niż u mnie . Może jeszcze gdzies cos podpatrzę

-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
...a ta fioletowa róża jak się zwie
Też CHYBA taką mam