Aniu cóż tu wiele pisać? Wszystko zostało napisane Ja tylko podziwiam i wzdycham sobie ach i och Oby tych kwitnień było jak najwięcej, czego Ci serdecznie życzę
Aniu dopiero dzisiaj skończyłam czytać całe twoje wątki. Dwa dni po kilka godzin, ale było warto. Masz cudowną kolekcję i niesamowite doświadczenie, szczególnie w uprawie maluszków. Jak będę kiedyś potrzebowała pomocy to mogę się do ciebie zwrócić z pytaniami
Dziękuję również za odwiedzanie mojego wątku.
Gratuluję tylu kwitnień u roślinek wychodowanych od małego.
Mój equestris ma słabe korzonki, już taki przyszedł . Mam nadzieję, że się zabierze. Bellina i Amboinensis także mają słabe, amboinensisa kupiłam mocno przelanego, ale puszcza nowy korzonek, więc nie jest tak źle. Ale twoje equestrisy są piękne i na jednym widać dużo keików.
Aniu przepiękne zdjęcia pokazujesz, ale ja bym miała maleńką prośbę (i myślę, że inni też mi przytakną) zamiast wstawiać miniaturki swoich fantastycznych fotek korzystaj z funkcji: "Pełny rozmiar na forum". U mnie trzeba długo czekać żeby te miniaturki sie otworzyły a czasami jak inernet się zamula lub komputer się aktualizuje to wcale nie chcą się otwierać a przy pełnym rozmiarze zdjecia są widoczne bez powiększania.
Mam nadzieję, że nie weźmiesz mnie za upierdliwca
Gosiu spróbuję zobaczymy czy się uda
Moja niespodzianka sylwestrowa w zbliżeniu Czy tak będzie lepiej
Stoi pod doświetlaniem i chyba leciutko pachnie Powącham przez kilka dni dla porównania
Bogusiu , Dusiu, Halinko, Celinko i Gosiu - dziękuję
Dziś kolejna niespodzianka - dwie miniaturki , które kupiłam sobie jako nagrodę za zdany w grudniu egzamin, niestety przez aurę zimową doszły dopiero wczoraj.
Oto one.
1 Laelia hybryda
2.Dendrobium oligophyllum jednym malutkim pączkiem, ciekawe czy się otworzy