Dopiero teraz dorwałam się do komputera .Za bardzo zaangażowałam się w okres świąteczny i brakowała czasu na forum .Pozdrawiam i przesyłam noworoczne buziaki
Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.1
Re: Kolorowy Ogród Geni 2010
Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok 2010.Niech ogród pięknie Ci się rozrasta a uśmiech na twarzy wciąż pozostaje
Dopiero teraz dorwałam się do komputera .Za bardzo zaangażowałam się w okres świąteczny i brakowała czasu na forum .Pozdrawiam i przesyłam noworoczne buziaki
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Jak Ty to Geniu robisz, że tak ładnie kwitną Ci w donicach? U mnie nie miały ani jednego kwiatka
Nawoziłaś je jakoś, czy tak po prostu rosły? Dopiero jak wsadziłem swoje do gruntu to zakwitły. Widocznie masz to "coś" w dłoniach", że tak pięknie wszystko u Ciebie kwitnie 
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj wiosenko dziękuję kochanie za życzenia i ja też życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń .
zapraszam częściej .
Witaj Paweł kiedyś sadziłam kale wcześnie już w lutym i kwitły mi w domu , ale wtedy bardzo wyrastały mi liście , Teraz sadzę później i część w donice bo w ziemi nie ma już miejsca a kilka do ziemi zawsze upchnę i wszyscy sąsiedzi dziwią się tak jak Ty , bo im nie kwitną albo gniją .
Nawozów specjalnie nie używam kupiłam ziemie z biohumusem czasem z osmokote , dodaję troszkę piasku ,żeby nie gniły , bo zazwyczaj nie mam pod ręku drenażu więc troszkę się o nie boję .
Ale nie które kwiaty u mnie nie rosną tak pięknie np korony cesarskie po 2 latach najczęściej giną lub przestają kwitnąć .
Genia
zapraszam częściej .
Witaj Paweł kiedyś sadziłam kale wcześnie już w lutym i kwitły mi w domu , ale wtedy bardzo wyrastały mi liście , Teraz sadzę później i część w donice bo w ziemi nie ma już miejsca a kilka do ziemi zawsze upchnę i wszyscy sąsiedzi dziwią się tak jak Ty , bo im nie kwitną albo gniją .
Nawozów specjalnie nie używam kupiłam ziemie z biohumusem czasem z osmokote , dodaję troszkę piasku ,żeby nie gniły , bo zazwyczaj nie mam pod ręku drenażu więc troszkę się o nie boję .
Ale nie które kwiaty u mnie nie rosną tak pięknie np korony cesarskie po 2 latach najczęściej giną lub przestają kwitnąć .
Genia
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu, kalle są cudowne! Jestem pod wielkim wrażeniem! Powiedz, jak długo trzyma się pojedynczy kwiat?
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- e-genia

100krotko dość długo kwitną ale zazwyczaj wypuszczają zaraz następny kwiat lub kwiaty , nigdy nad tym się nie zastanawiałam ,kwiaty zielenieją podobnie jak przy ciemiernikach .
Genia
Genia
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Geniu, widzisz i znalazła się nazwa dla różyczki
Piękne te kalle.
Moje były jakieś kiepskie
Nawet zaprawienie nie pomogło.
Żółta wypuściła jeden kwiat a różowe kupione na all zdechły zanim zakwitły. Jakieś robale z ziemi ciągle wyłaziły i muszki zaczęły w końcu latać
Piękne te kalle.
Moje były jakieś kiepskie
Żółta wypuściła jeden kwiat a różowe kupione na all zdechły zanim zakwitły. Jakieś robale z ziemi ciągle wyłaziły i muszki zaczęły w końcu latać
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Gieniu, czy ja dobrze przeczytałam o ślubie w sobotę
To idziesz na imprezkę
Oby było w porządku ze zdrowiem synowej
Pozdrów Ją od forumowiczek i powiedz, że czekamy
cierpliwie
na 
- piofigiel
- 1000p

- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Geniu przyszedłem obejrzeć malwy, bardzo szykowne i tyle kolorów, bardzo ładne. Zobaczyłem też obłędne kalle, piękna kolekcja, jest chyba trochę zabawy z ich chowaniem na zimę, no ale bez pracy nie ma efektów, wspaniałe
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- e-genia

Agnieszko ja chyba wszystkie moje różyczki muszę Wam wkleić i znajdziecie ich nazwy
.
Bogumiłko odpowiedziałam na p.w
Witaj Tomku
dzięki . Nasiona tych pełnych malw mam a nie mogę wsiać bo nie mam gdzie wsadzić jak chcesz to Ci podeślę .
Kale nie są kłopotliwe , ja wykopuję na początku października i zanoszę do piwnicy nawet niczym nie przysypuje .
Genia
Bogumiłko odpowiedziałam na p.w
Witaj Tomku
Kale nie są kłopotliwe , ja wykopuję na początku października i zanoszę do piwnicy nawet niczym nie przysypuje .
Genia
Geniu są śliczne warto je mieć w ogrodzie
Czy jak sadziłaś w ogrodzie to prosto do ziemi czy do ażurowych koszyczków, u mnie są gryzonie ciekawe czy lubią takie cebule
Jedynie nie czepiły się cesarskich koron, prawie wszystkie tulipany zjadły.
- e-genia

Aniu ja nie sadzę do koszyczków żadnych cebulek ,wszystkie sadzę prosto do .
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu -
widzę nowa część na nowy rok
.
Nieodzywałem sie troszkę bo znowu komputer troche nawala , rodzice chcą mi kupic laptop , ale nie mogę sie zdecydowac spośród 3..
. U Ciebie na wątku jak zawsze pieknie i kolorowo
, ja dzisiaj w Rz. znowu kupiłem nowe nasionka niemogąc doczekac sie wiosny i wielodoniczki do pikowania . Wczoraj było u mnie piekinie i słoneczko świeciło to troche spędziłem na zewnątrz czas , ale dzisiaj pogoda była do niczego..
Pozdrawiam serdecznie
Nieodzywałem sie troszkę bo znowu komputer troche nawala , rodzice chcą mi kupic laptop , ale nie mogę sie zdecydowac spośród 3..
Pozdrawiam serdecznie
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Spóźniona... ale juz nadrobiłam zaległości
Genia w ogrodzie... czyli na swoim miejscu
Genia w ogrodzie... czyli na swoim miejscu
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
gorzata76 pisze: Genia w ogrodzie... czyli na swoim miejscu
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||