Mój mały ogródek - Isia cz.2
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój mały ogródek - Isia cz.2
Isiu swięta tuż tuż, mama nadzieje że choróbsko już Cię opuściło. Od jutra koniec siarczystych mrozów.

Pozdrawiam Zenek

- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam chłopaki serdecznie   dzięki za troskę
 dzięki za troskę   ze zdrowiem już w porządku oczywiście fizycznym bo z umysłowym to juz lepiej nie będzie
  ze zdrowiem już w porządku oczywiście fizycznym bo z umysłowym to juz lepiej nie będzie   wpadłam w wir przygotowan przedświątecznych więc nie mam czasu na chorowanie
 wpadłam w wir przygotowan przedświątecznych więc nie mam czasu na chorowanie   

Markusie Ogród spowity śniegiem zrobiłam kilka zdjęć i całe szczęscie, że sypnął bo mrozy rzeczywiście przyszły spore najniższa temperatura - 14 stopni, śnieg otulił roślinki kołderką puchu mam nadzieję że nie zmarzną.
 i całe szczęscie, że sypnął bo mrozy rzeczywiście przyszły spore najniższa temperatura - 14 stopni, śnieg otulił roślinki kołderką puchu mam nadzieję że nie zmarzną.
Zenku to dobra wiadomośc dziękuję, mam nadzieję, że mrozek do -5 i śnieg całkiem jednak nie odpuści bo jak Święta to ze śniegiem i ze zmrożonymi polichami umalowanymi po spacerze 

Pomyslałam nawet że my ogrodomaniacy mamy dobrze nawet jak Mikołaj rózgę przyniesie pod choinkę to wsadzimy w ukorzeniacz i zawsze jakiś krzaczek nowy wyrośnie 

dzięki za troskę
 dzięki za troskę   ze zdrowiem już w porządku oczywiście fizycznym bo z umysłowym to juz lepiej nie będzie
  ze zdrowiem już w porządku oczywiście fizycznym bo z umysłowym to juz lepiej nie będzie   wpadłam w wir przygotowan przedświątecznych więc nie mam czasu na chorowanie
 wpadłam w wir przygotowan przedświątecznych więc nie mam czasu na chorowanie   
 Markusie Ogród spowity śniegiem zrobiłam kilka zdjęć
 i całe szczęscie, że sypnął bo mrozy rzeczywiście przyszły spore najniższa temperatura - 14 stopni, śnieg otulił roślinki kołderką puchu mam nadzieję że nie zmarzną.
 i całe szczęscie, że sypnął bo mrozy rzeczywiście przyszły spore najniższa temperatura - 14 stopni, śnieg otulił roślinki kołderką puchu mam nadzieję że nie zmarzną.Zenku to dobra wiadomośc dziękuję, mam nadzieję, że mrozek do -5 i śnieg całkiem jednak nie odpuści bo jak Święta to ze śniegiem i ze zmrożonymi polichami umalowanymi po spacerze

Pomyslałam nawet że my ogrodomaniacy mamy dobrze nawet jak Mikołaj rózgę przyniesie pod choinkę to wsadzimy w ukorzeniacz i zawsze jakiś krzaczek nowy wyrośnie

- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Isiu    piękna zima w Twoim ogrodzie, ta skromna warstwa sniegu zapewne pomoże drobnym roślinom przetrwać tak silne mrozy.

Pozdrawiam Zenek

- Isia
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
.....dobreIsia pisze:
 .....nigdy o tym nie pomyślałam w ten sposób
 .....nigdy o tym nie pomyślałam w ten sposób  

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- 
				Monia68
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Isiu, pokazałaś piękną zimę   Szkoda tylko, że teraz nie ma już po niej śladu...
  Szkoda tylko, że teraz nie ma już po niej śladu...
Wesołych Świąt

Szkoda tylko, że teraz nie ma już po niej śladu...
  Szkoda tylko, że teraz nie ma już po niej śladu...Wesołych Świąt

- Isia
Basiu pewnie nici z nowych krzaczków i rózgi nie znalazłaś pod choinką   za to w nagrodę zrobimy zakupy wiosną (każdy pretekst dobry)
  za to w nagrodę zrobimy zakupy wiosną (każdy pretekst dobry)   

Monisiu pogoda jak w kalejdoskopie ciągle jakies zmiany za chwile będzie mróz (takie zapowiedzi) a za oknem w tej chwili +6 wariactwo, najgorsze że zapowiadają późną wiosnę
  wariactwo, najgorsze że zapowiadają późną wiosnę   a ja już tęsknię do takich obrazków
 a ja już tęsknię do takich obrazków

Monisiu pogoda jak w kalejdoskopie ciągle jakies zmiany za chwile będzie mróz (takie zapowiedzi) a za oknem w tej chwili +6
 wariactwo, najgorsze że zapowiadają późną wiosnę
  wariactwo, najgorsze że zapowiadają późną wiosnę   a ja już tęsknię do takich obrazków
 a ja już tęsknię do takich obrazków
Witaj Isiu widzę, że też pokazujesz piękne wspomnienie wiosny, jak miło gląda się takie widoczki. Przesyłam gratulacje dla mamy, wiersze czytałam, zawierają treść prosto z życia.

- 
				minismok
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Isiu NOWOROCZNIE  

Twój piękny ogród spi, zima przykryła wszystko białym płaszczem........więc porozmawiajmy o rózach 

bardzo ciekawą rózycę przyniosłaś smokom do PK....POSTILLION....nieczęsto spotykaną[też nie mam ].......todziecię LLuci i Westerlanda musi być silne po matce i piękne po ojcu[albo odwrotnie
 ].......todziecię LLuci i Westerlanda musi być silne po matce i piękne po ojcu[albo odwrotnie  ]
 ]  .......czy masz może obrazki całego krzewu?
 .......czy masz może obrazki całego krzewu?
cmokasy z gór

Twój piękny ogród spi, zima przykryła wszystko białym płaszczem........więc porozmawiajmy o rózach

bardzo ciekawą rózycę przyniosłaś smokom do PK....POSTILLION....nieczęsto spotykaną[też nie mam
 ].......todziecię LLuci i Westerlanda musi być silne po matce i piękne po ojcu[albo odwrotnie
 ].......todziecię LLuci i Westerlanda musi być silne po matce i piękne po ojcu[albo odwrotnie  ]
 ]  .......czy masz może obrazki całego krzewu?
 .......czy masz może obrazki całego krzewu?cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje  Spis Treści

- Isia
Smoczyco jedyne i najładniejsze zdjęcia jakie mam widziałas u siebie mam ją od jesieni zakupioną tak nie chcący przy okazji litrów mleka, chleba i tak zwanych codziennych zakupów. Kupiłam na poprawienie humoru. O jej rodzicach dowiedziałam się w tym roku Westerlanda tez mam więc będzie jej raźniej   W tym roku będę jej robic dużo zdjęć
 W tym roku będę jej robic dużo zdjęć  

- 
				Monia68
Isiu, najlepsze życzenia noworoczne   

Piękne to ostatnie zdjęcie

Piękne to ostatnie zdjęcie

- Isia
- 
				Monia68
Isiu, smutne nie są  Ja raczej preferuję pastele, ale M jest zwolennikiem ciemnych barw- dzięki temu sie uzupełniamy w ogrodzie
 Ja raczej preferuję pastele, ale M jest zwolennikiem ciemnych barw- dzięki temu sie uzupełniamy w ogrodzie   

Miłego dnia

Ja raczej preferuję pastele, ale M jest zwolennikiem ciemnych barw- dzięki temu sie uzupełniamy w ogrodzie

Miłego dnia