Witaj Edytko chcę Ci złożyć życzonka w Nowym Roku: dużo szczęścia, radości i kochanych zieloności jak najwięcej i najpiękniej rosnących jak również dziękuję za pamięć i życzonka od Ciebie
Adamie dziękuję.
Jagódko,u mnie nowy rok zaczął się stratami .Popsuło mi się wiele roślinek .Myślę,że to wina ogrzewania i małej ilości światła.Najbardziej mi szkoda tych roślinek z forum,bo wiele z nich mi się popsuło.
Edytko przykro czytać o stratach.
U mnie niestety to samo , straciłam już tak pięknie zapowiadającą się szeflerę,hibiskus coś żółknie(na szczęście tylko jeden) i tak bym mogła dużej wymieniać, aż serce boli.
No nic ,na wiosnę odnowimy kolekcje
Witaj
masz piekne kwiaty zazdroszcze fiołeczków dwubarwnych i beniaminka z bielą ja mam małego ale cały ciemnozielony jest .
Widzę że posiadasz sporo tzw. zwisających kwiatów co byś mi poleciła na niesłoneczne miejsce
Witaj Mariolko
Jest mi bardzo miło,że do mnie zajrzałaś.Cieszę się,że podobają Ci się moje kwiatki.
Myślę,że w tym miejscu które pokazałaś żywa roślinka ma małe szanse.Ja w takie ciemne kąciki wieszam sztuczne roślinki i też fajnie wygląda taki kącik.Może ktoś inny z forum Ci coś doradzi.
A tak w ogóle to masz bardzo ładną kuchnię.
Na straty najlepsze jest: zakup nowej na to miejsce.
###################################################################
Ja osobiście widzial bym jakiegoś zielonaska z drugiej strony tej szafki.