W odwiedziny do Kariny ;-) Onak
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Amlos - nie pytaj - nie wiem - robił mi go nasz nyski wirtuoz kwiatowy, taki wariat i zakręceniec na punkcie kwiatów. Wiem, że były goździki, nie ma tam żadnych róż... Przed jego zrobieniem wypytał mnie o wszystko związane z suknia, garniturem, moją fryzura, makijażem - preferowanymi kolorami, kwiatami - nawet czy może zaszaleć.. i wyszło mu to - piękna kompozycja. pamiętam, że M. miałam w butonierce takie coś co pachniało jak maggi - a to tez było ukryte w moim bukiecie, takie czerwone kulki... 

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

Karinko przyjmij i ode mnie gratulacje. Niech szczęście będzie Waszym towarzyszem przez całe życie.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Maggi ? Jak maggi pachnie .. lubczyk .. Chyba nie bez kozery , ten 'wirtuoz' Wam go dołożył ?
Wszak to ziółko na MIŁOŚĆ
Ale wiesz co Karinko ? Jak chcesz poznać skład swojego bukietu ślubnego - to jak się zgodzisz,
może on zostać bohaterem foto-zagadki w odpowiednim wątku ? Znawców przecież u nas nie brakuje
Decyzja należy do Ciebie

Wszak to ziółko na MIŁOŚĆ

Ale wiesz co Karinko ? Jak chcesz poznać skład swojego bukietu ślubnego - to jak się zgodzisz,
może on zostać bohaterem foto-zagadki w odpowiednim wątku ? Znawców przecież u nas nie brakuje

Decyzja należy do Ciebie

- Onak
- Kontakt:
nooo tak....lubczyk!!! Ha ha ha ha!
Nie ma sprawy - znajdę zdjęcie bukietu i będzie konkurs ;-) tylko co w nagrodę??
Nie ma sprawy - znajdę zdjęcie bukietu i będzie konkurs ;-) tylko co w nagrodę??

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Onak
- Kontakt:
dziękuję EwciuEwa_888 pisze:Karinko przyjmij i ode mnie gratulacje. Niech szczęście będzie Waszym towarzyszem przez całe życie.

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

- Onak
- Kontakt:

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

- Onak
- Kontakt:
No dokładnie! U nas na osiedlu ludzie nawet dbają o to, aby mieć kwiaty na balkonie - taka mała namiastka ogrodu 

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie