To świetne wieściAlionuszka pisze:...w tym linku podanym pod obrazkiem,toczyła się dyskusja związana z odmianami perukowca,które wytwarzają peruczki,a które się ociągają .Po przeczytaniu całego wątku peruki wytwarza odmiana Follis Purpurei
Fgoro jak najbardziej się wtrącaj...i to bez przeprosin...fgora pisze:przepraszam ze się wtrącam .... też mam tą odmiane i u mnie co roku ma piękny puszek![]()
Te róże wcześniejsze widziałam i nie dziwię się, że Ci wpadły w oko.Alionuszka pisze:Elżuniu,ja już nie miałam zamawiać żadnej róży ...,ale wpadły mi w oko 2 odmiany... i nie mogę się powstrzymać ,aby ich nie zdobyć.Pisałam o nich wcześniej
Pewnie szykujesz szpaler różany...a z tych gatunków róż ,które wybrałaś będzie prezentować się cudnie
Będziesz zamawiała u Petrowica?W wątku różanym sev widziałam ,że tworzy się lista...
Super,zacznę się przygotowywać..,a więc co tu mamy Ogród dla leniwych,Ogród ekologiczny,Pnącza,Zielarstwo ,myślę ,że to wystarczy na początek...gagawi pisze:Dobrze ludzie gadają![]()
Jutro nadrobimy zaległości