Pozdrawiam Tomek
Ogród piofigla cz1.
- piofigiel
- 1000p

- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród piofigla cz1.
Dziękuję Ci Halinko nie ma jeszcze za dużo śniegu, u Ciebie chyba więcej?
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
-
kajpej
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 lis 2009, o 14:56
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tomku
-no to mamy zimę....brrrr....widzę że jesteż ciepłolubny-to tak jak ja.U nas -12 dziś,śnieg sypie drobno ale gęsto....u nas w domu też chłodno-ok.20 stopni-trochę z oszczędności -trochę z musu-bo mały syn -krtaniowiec.....często wietrzę (co dzień) i taka temp. musi być...ja mam ciągle zimne palce-na górze i na dole
jak sople lodu
Ja nie mam kominka-a bardzo bym chciała....siedziałabym przy nim cały czas-no i do takiego ciepła nie ma tak suchego powietrza jak od grzania gazowego
Ja nie mam kominka-a bardzo bym chciała....siedziałabym przy nim cały czas-no i do takiego ciepła nie ma tak suchego powietrza jak od grzania gazowego
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tomku witaj w gronie ciepłolubnych.
Jadę z tobą do ciepłych krajów.
A tak serio, to ogródek masz w szacie zimowej bardzo ładny.
Tylko bombki powiesić i oświetlenie a nie potrzeba już innych.
ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT, A W NOWYM ROKU PIĘKNYCH WIDOKÓW W OGRÓDKU, MNÓSTWA KWIECIA I SPEŁNIENIA TYCH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ORAZ WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI I RADOŚCI Z ŻYCIA.
Pierniczki są super !
Jadę z tobą do ciepłych krajów.
A tak serio, to ogródek masz w szacie zimowej bardzo ładny.
Tylko bombki powiesić i oświetlenie a nie potrzeba już innych.
ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT, A W NOWYM ROKU PIĘKNYCH WIDOKÓW W OGRÓDKU, MNÓSTWA KWIECIA I SPEŁNIENIA TYCH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ORAZ WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI I RADOŚCI Z ŻYCIA.
Pierniczki są super !
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Tomku
Z przyjemnością przeczytałam cały wątek- masz piękny ogród, który wspaniale prezentuje się o każdej porze roku
Gratuluję!!!
- piofigiel
- 1000p

Witam serdecznie
Elżbieto Dziękuję za życzenia, ja złożę u Ciebie w wątku. Miło mi bardzo, że pamiętasz o nieśmiałych mych planach założenia
chociażby namiastki ogrodu japońskiego, świetne zdjęcie, dziękuję
grazynarosa22 Grażynko nie wydaje mi się żeby człowiek był stworzony do życia w niskich temperaturach, dlatego jesteśmy ogrodnikami a nie zdobywcami biegunów. Rozumie jak czujesz się zimą.
kogra dziękuję Grażynko za życzenia, również złożę w Twoim wątku. Cieszę się że jest też ktoś, kto z zimy się nie cieszy, myślałem że tylko ja odmieniec
Moniko cieszę się z Twoich odwiedzin, dziękuję za miłe słowa. Wiem że masz piękny ogród, wpasowany w leśny krajobraz, z przyjemnością go pozwiedzam.
Pozdrawiam Tomek
Wszystkim Wspaniałym Forumowiczom z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia
pragnę złożyć życzenia, aby w zdrowiu i radości spędzili ten przemiły czas
a w Nowym Nadchodzącym 2010 Roku spełnienia marzeń osobistych i ogrodniczych.
Wszystkiego dobrego
Tomek
Elżbieto Dziękuję za życzenia, ja złożę u Ciebie w wątku. Miło mi bardzo, że pamiętasz o nieśmiałych mych planach założenia
chociażby namiastki ogrodu japońskiego, świetne zdjęcie, dziękuję
grazynarosa22 Grażynko nie wydaje mi się żeby człowiek był stworzony do życia w niskich temperaturach, dlatego jesteśmy ogrodnikami a nie zdobywcami biegunów. Rozumie jak czujesz się zimą.
kogra dziękuję Grażynko za życzenia, również złożę w Twoim wątku. Cieszę się że jest też ktoś, kto z zimy się nie cieszy, myślałem że tylko ja odmieniec
Moniko cieszę się z Twoich odwiedzin, dziękuję za miłe słowa. Wiem że masz piękny ogród, wpasowany w leśny krajobraz, z przyjemnością go pozwiedzam.
Pozdrawiam Tomek
Wszystkim Wspaniałym Forumowiczom z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia
pragnę złożyć życzenia, aby w zdrowiu i radości spędzili ten przemiły czas
a w Nowym Nadchodzącym 2010 Roku spełnienia marzeń osobistych i ogrodniczych.
Wszystkiego dobrego
Tomek
- piofigiel
- 1000p

- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Tomku
ale Twój ogród jest pięknie ośnieżony
Dziękuję za życzenia i wzajemnie
Dziękuję za życzenia i wzajemnie
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Tomku masz przecudny ogród i nie musisz nikogo doganiać .piofigiel pisze:Dziękuję Ci Romku za miłe słowa, obligują mnie one do ciężkiej pracy, nad próbą doganiania Waszego wspaniałego ogrodu![]()
Pozdrawiam Tomek
Wielu z nas może doganiać Ciebie .
piękne zimowe zdjęcia wkleiłeś, ale U Ciebie śniegu .
Genia
-
Monia68

Tomku, serdecznie zapraszam
U mnie też zima w pełni, śnieg prószy od rana, na szczęście temperatura bardziej przyjazna, tylko -5
Miłego wieczoru
U mnie też zima w pełni, śnieg prószy od rana, na szczęście temperatura bardziej przyjazna, tylko -5
Miłego wieczoru
-
Tamaryszek

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
No i niech ktoś powie,że zimą ogród nie jest piekny ! Fajne zdjęcia zrobiłeś !
- piofigiel
- 1000p

Witam Drogie Panie
Halinko dziękuję za odwiedziny i życzenia. Zimowy krajobraz to nie moja zasługa, to matka natura tak zdobi efekty naszej pracy
Geniu myślę jednak, że naszemu ogrodowi jeszcze sporo brakuje i zawsze będę się starał go polepszać. Dziękuję Ci jesteś bardzo miła. Śniegu jest sporo, żeby tylko dotrwał do świąt. W tej chwili jest -5, taki mróz mi wystarczy.
Moniko dziękuję za zaproszenie, będę zaglądał, mam jednak za mało czasu który mogę poświęcić forum, a chciałbym wiele się dowiedzieć. Przeczytam Twoją opowieść o Afryce to bardzo interesujące, ciekawi mnie pod pewnym kątem.
Izo muszę oczywiście potwierdzić, że ogród zimową porą wygląda pięknie, osobiście pod urokiem takiego widoku bywam krótko i już czekam na bardziej dla mnie sympatyczne pory roku. Lubię zmiany, a tu tylko śnieg, mróz, trochę nuda.
Pozdrawiam Tomek
Halinko dziękuję za odwiedziny i życzenia. Zimowy krajobraz to nie moja zasługa, to matka natura tak zdobi efekty naszej pracy
Geniu myślę jednak, że naszemu ogrodowi jeszcze sporo brakuje i zawsze będę się starał go polepszać. Dziękuję Ci jesteś bardzo miła. Śniegu jest sporo, żeby tylko dotrwał do świąt. W tej chwili jest -5, taki mróz mi wystarczy.
Moniko dziękuję za zaproszenie, będę zaglądał, mam jednak za mało czasu który mogę poświęcić forum, a chciałbym wiele się dowiedzieć. Przeczytam Twoją opowieść o Afryce to bardzo interesujące, ciekawi mnie pod pewnym kątem.
Izo muszę oczywiście potwierdzić, że ogród zimową porą wygląda pięknie, osobiście pod urokiem takiego widoku bywam krótko i już czekam na bardziej dla mnie sympatyczne pory roku. Lubię zmiany, a tu tylko śnieg, mróz, trochę nuda.
Pozdrawiam Tomek
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Tomku to my wszyscy tam mamy ,ja mimo że mam mały ogródek to ciągle w nim coś zmieniam .
W święta ma być już mróz, tylko 4 dni odwilży , w nocy też ma być mróz.
Genia
W święta ma być już mróz, tylko 4 dni odwilży , w nocy też ma być mróz.
Genia
- piofigiel
- 1000p

Geniu może i Twój ogródek nie największy ale ma wszystkie ogródki "pod sobą", wiem co mówię dobrze się mu przyjrzałem. Oczywiście wszyscy coś zmieniamy, ulepszamy żeby nie było co roku tak samo.
No to fajnie że śnieg nie zdąży stopnieć, będziemy mieli białe święta.
Pozdrawiam Tomek
No to fajnie że śnieg nie zdąży stopnieć, będziemy mieli białe święta.
Pozdrawiam Tomek
-
Monia68

Tomku, wybierasz się do Czarnej Afryki?