dzięki KaRo za radę.
W odwiedziny do Kariny ;-) Onak
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
W sumie nie pada na niego bezpośrednio słońce mocne, ma trochę cieplej w godzinach południowych, popołudniowych i kończy się to tak ok 4ej.
dzięki KaRo za radę.
dzięki KaRo za radę.
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Onak

- Kontakt:
Hello! 
Wracam
Wystawiłam bluszcz na balkon, ale czuję, że ma za małą doniczkę, rośnie jak szalony, będę go musiała przesadzić do większej. A był taki mały, jak był w kuchni na ścianie, potem postawiłam go na parapet, zaczęłam częściej podlewać i wziął się, teraz jest cudny...

Jakiś czas temu postanowiłam, że zmienię co nieco jeszcze na balkonie i zrobiłam taką oto kompozycję, żeby trochę zakryć ta paskudną farbę, która odpryskuje na naszym kochanym, wynajmowanym balkonie..hhmm.. no cóż, już niedługo... ;-)

Moja maciejka wygląda tak, a surfinie, czy to petunie (???) nigdy nie pamiętam po przycięciu na razie wyglądają tak, nie wiem, czy będą bardziej rozkrzewione, ale.. hhmm..zobaczę....

Macieja ;-) wygląda jak jakaś ciepnięta ;-)

A tu takie stwory co nas odwiedzają i ostatnio nie ograniczaja sie juz tylko do balknou ale włażą już nawet do domu, szelmy ;-)

szelmy
A co to: zagadka dla gości?
Jest na moim balkonie

Wracam
Wystawiłam bluszcz na balkon, ale czuję, że ma za małą doniczkę, rośnie jak szalony, będę go musiała przesadzić do większej. A był taki mały, jak był w kuchni na ścianie, potem postawiłam go na parapet, zaczęłam częściej podlewać i wziął się, teraz jest cudny...

Jakiś czas temu postanowiłam, że zmienię co nieco jeszcze na balkonie i zrobiłam taką oto kompozycję, żeby trochę zakryć ta paskudną farbę, która odpryskuje na naszym kochanym, wynajmowanym balkonie..hhmm.. no cóż, już niedługo... ;-)

Moja maciejka wygląda tak, a surfinie, czy to petunie (???) nigdy nie pamiętam po przycięciu na razie wyglądają tak, nie wiem, czy będą bardziej rozkrzewione, ale.. hhmm..zobaczę....

Macieja ;-) wygląda jak jakaś ciepnięta ;-)

A tu takie stwory co nas odwiedzają i ostatnio nie ograniczaja sie juz tylko do balknou ale włażą już nawet do domu, szelmy ;-)

szelmy
A co to: zagadka dla gości?
Jest na moim balkonie

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajnie, że wracasz, Onaczku . Połowa wakacji za Tobą i chyba wypoczęłaś, bo z zapałem zabrałaś się
do upiększania balkonu ..
Czy to bluszcz rombolistny tak pięknie Ci rośnie ? Mam go też w kuchni, ale anemik straszny ..
Ubawiłaś mnie tą 'ciepniętą macieją' ..
Jak to jest? Poluję z aparatem na zielonego filipa bezskutecznie, a Ty na małym balkonie go 'ustrzeliłaś' ..
A zagadka? Może to wzór na tacy, albo na jakiejś ceracie ?
Pozdrówki , pa ,pa
- Onak

- Kontakt:
Cześć dziewczyny - tak to ceratka
Amlos - ja tego zielonego Filipa co wieczór wyganiam, a on wraca na mój balkon, szelma! Ten co tak szybko lata jak koliber tez - znów nie pamiętam jak sie nazywa...hhmm...
Surfinia - chatte - była jakaś dziwna, dlatego ja trochę przycięłam, tak po ataku mszycy, zmarniała, teraz ma kwiatki, ale myślałam, ze po przycięciu bardziej sie rozkrzewi...
jeśli chodzi o Bluszcza Amlos, to dałam do niego do środka takie pałeczki z nawozem Substrala, minęły 3 miesiące, przeniosłam go na parapet, tam miał o wiele więcej światła i odżył, teraz na balkonie oddycha

a misa rozrooosła mi sie ogroomnie

Tak mnie cieszą, te niecierpki, ze pokażę jeszcze trochę ich buziek ;-)

Pojedyncze:

Wiecie, że ja zaglądam tu niezbyt często, ale zaglądam, zawsze wracam - tu sie nie da nie wracać, do was Kochane Forumki i Forumkowie
Pozdrawiam słonecznie!
;:228 ;:165
Amlos - ja tego zielonego Filipa co wieczór wyganiam, a on wraca na mój balkon, szelma! Ten co tak szybko lata jak koliber tez - znów nie pamiętam jak sie nazywa...hhmm...
Surfinia - chatte - była jakaś dziwna, dlatego ja trochę przycięłam, tak po ataku mszycy, zmarniała, teraz ma kwiatki, ale myślałam, ze po przycięciu bardziej sie rozkrzewi...
jeśli chodzi o Bluszcza Amlos, to dałam do niego do środka takie pałeczki z nawozem Substrala, minęły 3 miesiące, przeniosłam go na parapet, tam miał o wiele więcej światła i odżył, teraz na balkonie oddycha

a misa rozrooosła mi sie ogroomnie

Tak mnie cieszą, te niecierpki, ze pokażę jeszcze trochę ich buziek ;-)

Pojedyncze:

Wiecie, że ja zaglądam tu niezbyt często, ale zaglądam, zawsze wracam - tu sie nie da nie wracać, do was Kochane Forumki i Forumkowie
;:228 ;:165
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Onak

- Kontakt:
Dziękuję Ewelinko :-*
To prawda, mało jest takich, kolorowych balkonów, ale coraz częściej sie je zaczyna widywać, sąsiad sąsiada nakręca i to jest dobre!
U nas na osiedlu jest mnóstwo kwiatów na balkonach, każdy chce mieć swój mały ogródek
I wychodzi to im!
Ja już po naszym weselichu, ale się działo...ojojoj.... ;-0 było cudownie, wprost nie do opisania... moi drodzy, cudownie!
To prawda, mało jest takich, kolorowych balkonów, ale coraz częściej sie je zaczyna widywać, sąsiad sąsiada nakręca i to jest dobre!
Ja już po naszym weselichu, ale się działo...ojojoj.... ;-0 było cudownie, wprost nie do opisania... moi drodzy, cudownie!
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Onak

- Kontakt:
dziękuję KaRo
Nie będę wstawiać żadnych zdjęć, ee ... jakoś tak...
;-)
Pozdrawiam serdecznie
Nie będę wstawiać żadnych zdjęć, ee ... jakoś tak...
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.