Ogródek EdytyB - początki amatora
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek EdytyB - początki amatora
Dawaj ,dawaj te fotki jestem ciekawa jak powiększyła się Twoja rodzinka . Równiez kocham owczarki niemieckie ,ale niestety nie mam zadnego .
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Przecież całą zimę nie będziemy żyli wspomnieniami , wstawiaj pieski , jestem ciekawa.
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Edytko Czy to było kupione specjalnie dla ślicznego Franka
Psy cudne, widać że bardzo mądre
Bardzo dobry wybór 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Edytko fajne psiaki . Zima się jeszcze na dobre nie zaczęła ,aTy byś już chciała wiosnę . Nie ma tak lekko ,ja również chciałabym już wiosnę .Franuś wybrał sobie fajne miejsce To masz teraz parkę w domu .
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Edytko
cudną wiosnę pokazałaś
pieski przesympatyczne
a kiciuś - wygodniś 
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Edziu śliczne te psiuńki
a kiciunio jaki wygodny 
-
Tamaryszek

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Edyto ! Na wiosnę przyjdzie jeszcze troche poczekać...
A psy fajne ! Jeśli szkolone, będziesz miała łatwiej. Sylwek z forum ma Gabryśkę, która nie wchodzi na rabaty, dogadali się. Może i Tobie się uda !
A psy fajne ! Jeśli szkolone, będziesz miała łatwiej. Sylwek z forum ma Gabryśkę, która nie wchodzi na rabaty, dogadali się. Może i Tobie się uda !
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie moje kochane!
Co do piesków to bardzo ale to bardzo polecam te rase. Mądre, zrownoważone, i spokojne, super stróże. A te oczy ....
teraz znów mam fajny widok z kuchennego okna.
A kot skwapliwie wmątowal się w fotelik naszego malego gościa kiedy ten na karmieniu był
Grunt to sobie w życiu radzić.
Tamaryszku Sylwek powiadasz - musze go ścignąc w tym temacie.
A co do wiosny to pomarzyc fajna rzecz.
Teraz biało, pada i pada, grabie na lpatę do odżnieżania zamieniłam
Dobrze, że rośliny okryte, miałam ostatnio sporo wiurów z drzewa więc kwasolubnym podsypałam.
Co do piesków to bardzo ale to bardzo polecam te rase. Mądre, zrownoważone, i spokojne, super stróże. A te oczy ....
A kot skwapliwie wmątowal się w fotelik naszego malego gościa kiedy ten na karmieniu był
Tamaryszku Sylwek powiadasz - musze go ścignąc w tym temacie.
A co do wiosny to pomarzyc fajna rzecz.
Teraz biało, pada i pada, grabie na lpatę do odżnieżania zamieniłam
Dobrze, że rośliny okryte, miałam ostatnio sporo wiurów z drzewa więc kwasolubnym podsypałam.
- EdytaB

Psy (a szczególnie on ) niszczą mi niestety ogród... musze zakupić siatki ochronne bo iglaki całkiem zbrazowieją.
Azer nie obsikiwał drzew , tak go nauczyliśmy niestety Gajron ma to w powazaniu... ale i tak go kochamy
Mrozy robią swoje, w sumie dobrze, że nie ma śniegu przez jakiś cza. Fakt roślinki mogą bardziej ucierpieć ale przynajmniej sporo robactwa wymrozi. Jak śnieżna kołderka jest to i dla nich większa izolacja od zimna.
Mam nadzieję, ze to czego nie wsadziłam jesienią przetrwa i wiosną wsadzone się przyjmie.
Kwaśna rabata również stoi pod znakiem zapytania
Azer nie obsikiwał drzew , tak go nauczyliśmy niestety Gajron ma to w powazaniu... ale i tak go kochamy
Mrozy robią swoje, w sumie dobrze, że nie ma śniegu przez jakiś cza. Fakt roślinki mogą bardziej ucierpieć ale przynajmniej sporo robactwa wymrozi. Jak śnieżna kołderka jest to i dla nich większa izolacja od zimna.
Mam nadzieję, ze to czego nie wsadziłam jesienią przetrwa i wiosną wsadzone się przyjmie.
Kwaśna rabata również stoi pod znakiem zapytania
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Cześć Edytko u nas pada śnieg od rana normalnie nas zasypało wszędzie biało 
- EdytaB

Wszystkim razem i z osobna - Kochanym Forumowiczom, życzę wspanialego nowego 2010 r.
Spokoju dnia codziennego, dawki szaleństwa, deka humoru, słońca i miłości. Pieniędzy również bo na roslinki starczyć musi. Pieknych ogrodów, wspaniałych przyjaciół i całej reszty jaką sobie wymarzycie.
Szampańskiej zabawy
życzę ja i moja rodzinka

Spokoju dnia codziennego, dawki szaleństwa, deka humoru, słońca i miłości. Pieniędzy również bo na roslinki starczyć musi. Pieknych ogrodów, wspaniałych przyjaciół i całej reszty jaką sobie wymarzycie.
Szampańskiej zabawy
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
jak dawno tu nie byłam tylko nie wiem dlaczego , nie pokazywał się u mnie twój ogród ,chyba tylko aby zrobić wielkie wrażenie jak z chaszczów wyłania się śliczny ogród ... piękne nasadzenia drzew ,iglaków ,krzewów i iglaków a nade wszystko piękny rząd piwonii , śliczne lilie i róży ,, powojniki też ślicznie pną się po podporach ... zaczyna się robić ogrodowo i jeszcze tyle miejsc do nasadzeń..
szkoda tylko pieska .. nawet zaprzyjaźniony był z dzieckiem i roślinkom nie robił krzywdy ,, trudno masz teraz dwa inne i kotka .. musisz ich trochę podszkolić bo narobią ci szkody nie wszystko można zabezpieczyć siatką ..
życzę wesołego Sylwestra i aby nowy rok był lepszy dla ciebie i twojej rodziny ....
szkoda tylko pieska .. nawet zaprzyjaźniony był z dzieckiem i roślinkom nie robił krzywdy ,, trudno masz teraz dwa inne i kotka .. musisz ich trochę podszkolić bo narobią ci szkody nie wszystko można zabezpieczyć siatką ..
życzę wesołego Sylwestra i aby nowy rok był lepszy dla ciebie i twojej rodziny ....
- EdytaB

Kochani moi co do pieskow to fakt ogród ucierpi, na bank
jednak co za coś.
Widzę gdzie biegają najwiecej. Zobaczymy , jednak nie oddam psów ani ich nie będę zamykała sa rewelacyjne
Widzę gdzie biegają najwiecej. Zobaczymy , jednak nie oddam psów ani ich nie będę zamykała sa rewelacyjne