Szkoda ,że nie mogłeś być u Agnieszki, ale nic straconego, wiosną na pewno uda nam się spotkać
Mój ogród - Józef cz.2
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród - Józef cz.2
Józiu jak byłam ostatnio w Chrzanowie odkryłam duży sklep ogrodniczy obok Tesco. Pan sprzedający zapraszał mnie wiosną, twierdził, że zawsze mają bardzo dużą ofertę roślin. Czy Ty tam się zaopatrujesz, napisz czy warto jechać taki kawałek po roślinki.
Szkoda ,że nie mogłeś być u Agnieszki, ale nic straconego, wiosną na pewno uda nam się spotkać
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Platycerium (czy z tego będą Łosie Rogi?)

- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
- Józef

- Kontakt:
Dorotko..jak mógłbym nie znać tego sklepu skoro mieszkam 200 metrów od niego.Zresztą jak tam kupuję to zawsze mam rabat jako stały klient.A w czwartek miałem nadzieję że to Wy do mnie wpadniecie..rozmawiałem o tym z Agą..miała mi dać znać..a ja siedziałem w domu bo przełączali mi neta.teraz mam z Brokera..taniej i szybciej.korzo_m pisze:Józiu jak byłam ostatnio w Chrzanowie odkryłam duży sklep ogrodniczy obok Tesco. Pan sprzedający zapraszał mnie wiosną, twierdził, że zawsze mają bardzo dużą ofertę roślin. Czy Ty tam się zaopatrujesz, napisz czy warto jechać taki kawałek po roślinki.
- Józef

- Kontakt:
Madziu..nusiu Jasiu jest rzeczywiście śliczny i mam nadzieję że choć on oddziedziczy zamiłowanie do kwiatówMagdaMisia pisze:Józiu roślinki świetne ale jaki śliczny Jasiuleknic tylko tulić... co tam doniczki co tam fotki jak ogrodnik rośnie ;) na medal
p.s. a Tam w doniczce to ananasiki? Ja mam z własnej hodowli tzn. z podwieczorku

to nusiu w kąpieli a to już po..

a w doniczkach?..nie wiem czy to ananasy..na pewno jakieś bromeliowate..to mw żółte paski to neoregelia a to drugie?..sam nie wiem co to bo dostałem to z zaprzyjaźnionej kwiaciarni.Mateczna roślina uschła ale wydała trzy młode..być może że to ananas le nie jestem pewien..
- korzo_m

To sklep zyskał jeszcze jedną klijentkę, będę tam wpadała przy okazji zakupów.
Józiu jeszcze na pewno się spotkamy i poplotkujemy
.
Wnusiu coraz większy, dziadzio pewnie wczoraj był u niego z Mikołajkiem.
Józiu jeszcze na pewno się spotkamy i poplotkujemy
Wnusiu coraz większy, dziadzio pewnie wczoraj był u niego z Mikołajkiem.
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Józefie
Piękna kolekcja roślin:zarówno ogrodowych jak i parapetowych
Orchidarium pomysłowo wykonane
Twój wnuczek jest uroczy....
Piękna kolekcja roślin:zarówno ogrodowych jak i parapetowych
Orchidarium pomysłowo wykonane
Twój wnuczek jest uroczy....
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
chyba przemilcze....Dorotko..jak mógłbym nie znać tego sklepu skoro mieszkam 200 metrów od niego.Zresztą jak tam kupuję to zawsze mam rabat jako stały klient.A w czwartek miałem nadzieję że to Wy do mnie wpadniecie..rozmawiałem o tym z Agą..miała mi dać znać..a ja siedziałem w domu bo przełączali mi neta.teraz mam z Brokera..taniej i szybciej.
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Józefie piszę się na cebulę tego"śmierdziela", którą mi zaproponowałeś
Po odbiór zgłoszę się osobiście, gdyż mieszkam naprawdę niedaleko od Ciebie- ledwie może 20 km
Na odmiany Hippeastrów poluję zaciekle
Udało mi się zdobyć w tym sezonie takie odmiany jak: elvas, lemon lime, striped, orange i double record- obecnie w doniczkach- czekam na kwitnienie...Pozostałe moje Hippki w chłodnej piwnicy-jeszcze śpią.. Twoje Hippki bardzo mi się podobają- są wyjątkowo dorodne-widziałam kwitnienia w wątku amarylisowo-hippeastrowym...
Po odbiór zgłoszę się osobiście, gdyż mieszkam naprawdę niedaleko od Ciebie- ledwie może 20 km
Na odmiany Hippeastrów poluję zaciekle
Udało mi się zdobyć w tym sezonie takie odmiany jak: elvas, lemon lime, striped, orange i double record- obecnie w doniczkach- czekam na kwitnienie...Pozostałe moje Hippki w chłodnej piwnicy-jeszcze śpią.. Twoje Hippki bardzo mi się podobają- są wyjątkowo dorodne-widziałam kwitnienia w wątku amarylisowo-hippeastrowym...
- Józef

- Kontakt:
no to super!bo bardzo nie lubię pakować a to co dostaniesz ..jest duuże.evluk pisze: Józefie piszę się na cebulę tego"śmierdziela", którą mi zaproponowałeś![]()
Po odbiór zgłoszę się osobiście, gdyż mieszkam naprawdę niedaleko od Ciebie- ledwie może 20 km![]()
daj tylko znać kiedy przyjedziesz.
- korzo_m

To Ewa mieszka też koło mnie, może nawet ma bliżej do mnie niż do Ciebie Józiu. Ewo jak będziesz przejazdem zapraszam do siebie :P
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
ja też ;o))
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Witaj Józefie ;)
Nusiu rośnie jak na drożdżach ;) i to mądre i wesołe spojrzenie...
Nusiu rośnie jak na drożdżach ;) i to mądre i wesołe spojrzenie...