Mam nadzieję, że Czujesz się lepiej.
A Twoje zdjątka są jak najlepsze lekarstwo dla nas. Najchętniej to od razu bym tam się znalazła, w tym zdjęciu.
Pomarzyć można, nawet jeśli to niemożliwe.
Reni. Jestem nowym użytkownikiem forum.Od pewnego czasu śledzę i podpatruję urządzanie ogrodów u niektórych forumowiczów.Dzisiaj odwiedziłam Twój ogród.Wszystko mi się bardzo podoba.Masz bardzo dużo ciekawych roślin.Pokazałaś na zdjęciach w porządku alfabetycznym całą kolekcję swoich roślin.Pięknie.Pozdrawiam.Aster123.
Witam... aster123 i coma95..dziękuję ślicznie...miło mi to słyszeć...jakoś tak stało się że ogród jest dla mnie czymś więcej...na tyle ile dają rady moje ręce staram się ;)Lecz tak jak Wy patrzę na ogrody innych forumowiczów..i blednę...jednak nie zazdroszczę..każda zmiana wymaga nakładu pracy ..finansów...Ja robię to co umie i co mogę..))Jednak cieszę się że i Wam się podoba...moja mała oaza ))
Marzeno...nic na to nie poradzimy...czasem wiosenne mrozy są gorsze...):
Agnieszko..rośnie bardzo wolno chyba by mi serducho pękło jakbym miała ją ciąć...stroiki robię z wierzby kręconej..kiedyś niechcący odłamała jedną gałązkę i byłam okropnie zła):
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny:)