Witam
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam
Asiu u nas jest godzina do tyłu to można buszować
Ja miałem 6 kokosów i wszystkie zrobiły kaput.Najdłużej udało mi się utrzymać pół roku jednego,ale ostatni jak kupiłem w Homebase to padł po kilku tygodniach.Myślę,że były przelane bo z korzeni nic nie było..
U mnie w pobliżu nie widziałem Ikei,wiem,że w stolicy pełno jest wszystkiego..

Ja miałem 6 kokosów i wszystkie zrobiły kaput.Najdłużej udało mi się utrzymać pół roku jednego,ale ostatni jak kupiłem w Homebase to padł po kilku tygodniach.Myślę,że były przelane bo z korzeni nic nie było..
U mnie w pobliżu nie widziałem Ikei,wiem,że w stolicy pełno jest wszystkiego..

- Haim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu, kolejne piękności pokazujesz
Jedyne, do czego mogę sie przyczepić, to do kompozycji , mianowicie Dracena wielbiąca wilgotne podłoże nie bardzo będzie współgrać na dłuższą metę z sucholubnumi sukulentami, które podlewamy bardzo oszczędnie.
W takim razie albo jedno wyschnie albo te drugie zostaną przelane

Jedyne, do czego mogę sie przyczepić, to do kompozycji , mianowicie Dracena wielbiąca wilgotne podłoże nie bardzo będzie współgrać na dłuższą metę z sucholubnumi sukulentami, które podlewamy bardzo oszczędnie.
W takim razie albo jedno wyschnie albo te drugie zostaną przelane

- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20

Piękności pokazujesz, znowu.

Asia ma rację. Ona wie co pisze.

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25

Nie zawracaj sobie głowy kochana maluszkiem oplątwy dla mnie. U nas często można ją kupic, więc w końcu się pewnie
na nią skuszę.

Piękne kwiatki pokazałaś, a najbardziej to spodobała mi się Twoja duża dracena. To moje ukochane roślinki.

Współczuję wypadku synka. Mam nadzieję, że już jest trochę lepiej. :P
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50

Witaj! Jestem tu nowa i przyszłam pooglądać Twoje kwiatuszki
Naprawdę masz piękne okazy, najbardziej zadziwiła mnie dracena, jest niesamowita
kupiłaś ją taką duża czy sama taką wyhodowałaś? Poza tym podobają mi się osłonki z koszy wiklinowych i kwiatuszki na tv - dowód że kwatuszek może stać naprawdę wszędzie
pozdrawiam 

- Jonne73
- 50p
- Od: 30 lis 2009, o 01:46
Dziewczyny i chlopaku
Bardzo Wam wszystkim dziekuje za odwiedziny i mile slowa :P
Asienka, no to mnie podlamalas. Tak mi ladnie moja kompozycja lezala, a Ty mowisz, ze kwiaty nie moga byc razem. Widzisz, jestem bardziej zielona od moich roslinek
Az mi wstyd. Ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Po przeczytaniu Twojej opinii moj M powiedzial:"No jasne, malo masz kwiatow!... Idz i kup sobie jakiegos kaktusa do tego koszyka". Wiec zaczynam buszowac po sklepach w poszukiwaniu jakiegos wysokiego, zielonego przystojniaka 
ppinkam, Dracene udalo mi sie juz kupic taka okazala. No, moze byla troche mniejsza. Chyba mnie polubila :P Witamy Cie na forum

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za odwiedziny i mile slowa :P
Asienka, no to mnie podlamalas. Tak mi ladnie moja kompozycja lezala, a Ty mowisz, ze kwiaty nie moga byc razem. Widzisz, jestem bardziej zielona od moich roslinek

ppinkam, Dracene udalo mi sie juz kupic taka okazala. No, moze byla troche mniejsza. Chyba mnie polubila :P Witamy Cie na forum
Pozdrawiam, Asia
Moja Zieleninka:)
Moja Zieleninka:)
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Witaj Asiu.
Twój M. zna się na rzeczy.
Kupuj szybko, żeby się nie rozmyślił.
Życzę miłego dnia

Twój M. zna się na rzeczy.

Życzę miłego dnia

Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Piękne roślinki pokazałaś

Już nie mogę się doczekać fotek kwitnącego, białego hipka/ amarylisa.

Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats