Czekamy z niecierpliwością.SATI pisze:zaraz sprawdzę jaka jestem zdolna może zobaczycie moje maleństwa i obrończego psa
W.o...Kotach - 1cz.(06.08-06.08)
-
Erazm
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To ja je dam SATI. Zdjecia jednak są za duże i pokaże je w ten sposób. W przyszłości daj mniejszy format zdjęcia!SATI pisze:Nie jestem zdolna aby wam pokazać moje zwierzakiale możecie je zobaczyć w katalogu są pod nazwą obrazek 127 oraz obrazek 117 ;:96
http://forumogrodnicze.info/up/Obraz%20127.jpg
http://forumogrodnicze.info/up/Obraz%20117.jpg
Pozdrawiam Andrzej.
Urocze rodzeństwo i piesek obronny.
Za to Niunia ma dosyć charakterystyczną urodę dzięki temu można ją rozpoznać wśród innych kotów.
Moja Cinka przychodzi ostatnio zrobiona na Punka. Pod wpływem wody (ciągle pada) sierść jej stoi jak na cukier ;:228
Shakira coraz bardziej przypomina pająka. Wpada po dwa kęsy i ucieka na swoich chudych i długich nogach jak pająk kosarz.
Powrót moich kotów na dłużej przewiduję na późną jesień jak będzie zimno
Za to Niunia ma dosyć charakterystyczną urodę dzięki temu można ją rozpoznać wśród innych kotów.
Moja Cinka przychodzi ostatnio zrobiona na Punka. Pod wpływem wody (ciągle pada) sierść jej stoi jak na cukier ;:228
Shakira coraz bardziej przypomina pająka. Wpada po dwa kęsy i ucieka na swoich chudych i długich nogach jak pająk kosarz.
Powrót moich kotów na dłużej przewiduję na późną jesień jak będzie zimno
Być wolnym to móc nie kłamać
(Albert Camus)
(Albert Camus)
hmmm
Elizo, co rozumiesz przez charakterystyczną urodę?
dla mnie Oleśka jest najpiękniejszą kotka pod słońcem
mam nadzieję, że Tobie tez się podoba
a z tym chodzeniem kotków samopas to chyba bym umarła ze strachu
nie biorę Olki na działkę nawet, a w sumie to bym chciała, ale boję się, że gdzies sobie pójdzie i cos jej sie stanie...
Elizo, co rozumiesz przez charakterystyczną urodę?
dla mnie Oleśka jest najpiękniejszą kotka pod słońcem
mam nadzieję, że Tobie tez się podoba
a z tym chodzeniem kotków samopas to chyba bym umarła ze strachu