Ten asklepias to sam się wysiewa w każdym miejscu ogrodu.Ale niech mu tam będzie przesadzam w miejsce gdzie mi pasuje i nie przeszkadza .
 Na pewno nasz rację.Jak człowiek popatrzy na tak pięknie rozrośnięte i skomponowane ogrody to się wydaje ,że czas w miejscu stoi na mojej działce. Wiadomo że trzeba więcej cierpliwości ale tak trudno ją utrzymać na wodzy.
                                                                                                            Na pewno nasz rację.Jak człowiek popatrzy na tak pięknie rozrośnięte i skomponowane ogrody to się wydaje ,że czas w miejscu stoi na mojej działce. Wiadomo że trzeba więcej cierpliwości ale tak trudno ją utrzymać na wodzy.

"róża historyczna" piękna
   "róża historyczna" piękna   

... też taką mam i uwielbiam przy niej odpoczywać
  ... też taką mam i uwielbiam przy niej odpoczywać   

aż buzię otworzyłam z zachwytu.
 aż buzię otworzyłam z zachwytu.
 Świetny pomysł z kupnem działki, będzie na pewno pięknie
 Świetny pomysł z kupnem działki, będzie na pewno pięknie   Masz ogromne pole do działania i wsparcie forum
 Masz ogromne pole do działania i wsparcie forum   Wyczytałam w jakiejś mądrej gazetce że dalie można na zimę zadołować
 Wyczytałam w jakiejś mądrej gazetce że dalie można na zimę zadołować   Masz miejsce nie musisz wozić  :P Wykopać dołek ,ułożyć dalie, przykryć słomą zasypać ziemią  :P Ja też uwielbiam dalie
 Masz miejsce nie musisz wozić  :P Wykopać dołek ,ułożyć dalie, przykryć słomą zasypać ziemią  :P Ja też uwielbiam dalie   Napisz czy macie daleko działkę
 Napisz czy macie daleko działkę