Są takie gęste....szok
Doniczkowe Edyty cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Doniczkowe Edyty cz.2
Edytko oniemiałam na widok tych 'zwisających' cudności
Są takie gęste....szok
Ach kiedy moje takie będą.....tym bardziej że mój 'marble queen' nic a nic nie rośnie zresztą tak jak i pozostałe 
Są takie gęste....szok
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Edytko i cóż ja mogę napisac? Tym bardziej, że ostatnio jestem cała zakochana w "wisiokach".
A Ty mi tu takie cuda zaserwowałaś.
Ja to bardzo nieśmiała jestem, ale się odważę i cichutko zapytam, czy na wiosnę mogłabym się
uśmiechnąc o maluteńkie szczepeczki filka variegaty i tego z 2 zdjęcia.
Byłabym cała przeszczęśliwa.
Pozostałym kwiatuszkom też należą się pochwały, bo rzeczywiście epi i hojki też przepięknie Ci rosną.
No i na koniec nie byłabym sobą, gdybym nie wspomniała o dracence. Jest cudowna.
A Ty mi tu takie cuda zaserwowałaś.
Ja to bardzo nieśmiała jestem, ale się odważę i cichutko zapytam, czy na wiosnę mogłabym się
uśmiechnąc o maluteńkie szczepeczki filka variegaty i tego z 2 zdjęcia.
Byłabym cała przeszczęśliwa.
Pozostałym kwiatuszkom też należą się pochwały, bo rzeczywiście epi i hojki też przepięknie Ci rosną.
No i na koniec nie byłabym sobą, gdybym nie wspomniała o dracence. Jest cudowna.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dawno mnie było a tu takie piękności pokazujesz,śliczne kwiaty
- APe

- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratulacje dla Ciebie i chyba kwiatuszkom trzeba gratulować szczęścia ,że taką Panią mają ,co o nie tak dba 
- pingu
- 1000p

- Od: 23 maja 2009, o 22:50
o jakie zwisające śliczności tu widzę
Super. 
I jeszcze podoba mi się ten wiklinowy kwietnik, muszę sobie taki upolować
I jeszcze podoba mi się ten wiklinowy kwietnik, muszę sobie taki upolować
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
hehe..mówiłem,że Edytka ma cudną kolekcję epipremnum..treissi pisze:Edytko nie wim co powiedziećJestem w szoku
Takie cuda, że aż brak słów!
- Jonne73
- 50p

- Od: 30 lis 2009, o 01:46
Edytko, zaniemowilam
Twoje kwiatki, to przyslowiowa muzyka dla moich ... oczu
Twoje kwiatki, to przyslowiowa muzyka dla moich ... oczu
Pozdrawiam, Asia
Moja Zieleninka:)
Moja Zieleninka:)
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
KOCHANI
bardzo Wam dziękuję za komplementy dla moich roślinek
Bardzo lubię wszystkie roślinki zwisające i cieszę się ,że Wam się podobają moje zwisające.
Elu,bardzo chętnie dam Ci szczepki roślinek,tylko mi o tym przypomnij.
Aniu,myślę że marble qeen rośnie wolniej niż inne epi.Gdyby jednak Ci nie chciało rosnąć ,to wiosną mogę Ci wysłać szczepkę.
bardzo Wam dziękuję za komplementy dla moich roślinek
Elu,bardzo chętnie dam Ci szczepki roślinek,tylko mi o tym przypomnij.
Aniu,myślę że marble qeen rośnie wolniej niż inne epi.Gdyby jednak Ci nie chciało rosnąć ,to wiosną mogę Ci wysłać szczepkę.
- Andziax007

- Kontakt:
Edytko ja też bardzo uwielbiam 'wisołki'
A jeśli chodzi o 'marble queen' dla mnie to dziękuję Ci z całego 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Edytko jesteś kochana!Edyta 74 pisze: Elu,bardzo chętnie dam Ci szczepki roślinek,tylko mi o tym przypomnij.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- elaipawel4
- 1000p

- Od: 23 lis 2009, o 16:19
A może i ja wygospodaruje wiecej mijsca na wiszące kwiaty bo takiesą tutaj śliczne.
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Edytko, w sprawie ananasa zajrzyj tutaj.Edyta 74 pisze:Mój M dostał ananaska.Myślicie że mogłabym go jakoś ukorzenić?
Edyta 74 pisze:
Czy to jest bluszcz taki jak moje ten i ten? Pierwszy raz widziałam takiego, w jakiejś książce o doniczkowcach, ale nigdy nie udało mi się na takiego trafić. Możesz napisać, gdzie go kupiłaś? A może, gdy się bardziej rozrośnie, to byłabyś chętna na jakąś zamianę?
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
Elu,wiszące roślinki nie zajmują dużo miejsca i można je postawić prawie wszędzie.U mnie stoją na kwietnikach i wiszą na ścianach.Jeśli tylko Ci się podobaja ,to na pewno wygospodarujesz troszkę miejsca dla nich.
Kamilko,dziękuje za wiadomości o ananasie,na pewno mi się przydadzą.Jeśli chodzi o bluszcza to wydaje mi się ,że jest z tej samej rodzinki co Twoje.Kupiłam go na all..od sprzedawcy u którego kupiłam już wiele roślinek i jestem zadowolona.Kosztował tylko 14.99 i był tylko troszeczkę krótszy niż jest teraz,coś wolno rośnie ta odmiana.Mam takiego z zielonymi listkami ,dostałam szczepkę od Ani(Andziax007) i rośnie bardzo szybko,już dawno przerósł mi tego biało-zielonego.
Kamilko,dziękuje za wiadomości o ananasie,na pewno mi się przydadzą.Jeśli chodzi o bluszcza to wydaje mi się ,że jest z tej samej rodzinki co Twoje.Kupiłam go na all..od sprzedawcy u którego kupiłam już wiele roślinek i jestem zadowolona.Kosztował tylko 14.99 i był tylko troszeczkę krótszy niż jest teraz,coś wolno rośnie ta odmiana.Mam takiego z zielonymi listkami ,dostałam szczepkę od Ani(Andziax007) i rośnie bardzo szybko,już dawno przerósł mi tego biało-zielonego.
- Andziax007

- Kontakt:
Edytko cieszę się bardzo że tak ładnie Ci rośnie bluszczyk
Ja robiłam do niego dwa podejścia i nic z tego nie wyszło....padł mi ładny okaz a potem od Ciebie dostałam szczepkę i oczywiście przyjęła się ale potem nic z niej nie było
Zresztą jakoś bluszcze mnie nie lubią 
Ja robiłam do niego dwa podejścia i nic z tego nie wyszło....padł mi ładny okaz a potem od Ciebie dostałam szczepkę i oczywiście przyjęła się ale potem nic z niej nie było
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Aniu, mnie bluszcze też nie lubią. Wszystkie mi wysychały, łapały przędziorki i marniały. Wyjątkiem jest ten, o którego pytałam Edytkę, tylko z zielonymi liśćmi (pokazałam go w wątku). Mam go od kilku lat, często przycinam, podlewam też jakby za rzadko, co jakiś czas robię mu prysznic, w ramach zadośćuczynienia za to, że stoi nad kalorkiem. A rośnie u mnie dość dobrze 
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila