ale żeby aż tako ślepota????
ale w moim wieku wszystko możliwe

W ogóle nie rośnie, czy nie kwitnie ?liska pisze:kochana... kupiłam ... wysłałam tylu ludziom!!!!!
u nich rośnie u mnie nie![]()
ale ja tak zawsze mam![]()
cieszę się... ze u kogoś rośnie
No... głazunie całkiem całkiem...chatte pisze:No, wreszcie się otworzyła! Cudne głazunie, Gabi!
Widzę, ze masz taką trawkę jak ja. Myślę o tej brązowej . Niestety nie zapisałam sobie nazwy, kiedy ją posadziłam, ale Ty pewnie pamiętasz i mi powiesz?
bogusia177 pisze:Gabi ,,a te końcówki płatków ,,to nie zarys fioletu ,,,no głuchota mnie męczy ,
ale żeby aż tako ślepota????![]()
![]()
![]()
Boguśko, musiałach nałożyć podwójnie bryle...
I faktycznie... coś się fioleci...![]()
Jutro idę na spacer, to się przyjrzę dokładniej...
ale w moim wieku wszystko możliwe

chatte pisze:Dzięki, GabiTym razem zapisałam
![]()
A głazunie ... wiesz, ze ja jestem "kamiennie" zakręcona, jak mówię, ze cudne, to znaczy ze są obłędne! ;)
Liseczko, mam nadzieję że z wiosną ruszą z kopyta.liska pisze:Gabisia.. rośnie.. ledwo ... o kwietnięciu nie ma mowy
nie wiem czy nie wykituje!

AGNESS pisze:Gabi ciemiernik piękny, a i kamienie niesamowite, one naprawdę wspaniale zdobią ogrodyCudownie prezentują się te kępy traw, swoim falowaniem przy podmuchach wiatru nadają życia jesiennemu ogrodowi
Aniu, to jest rozplenica japońska, nazywana też kocim ogonem.AniaDS pisze:Gabrysiu, co to za trawka?

Aniu, będziesz z niej zadowolona... jest naprawdę fajna... i bardzo dekoracyjna.AniaDS pisze:a...
to chyba taką kupiłam niedawno![]()
Dorotko, chodzi Ci o cyklameny ?korzo_m pisze:Gabrysiu wiosną od Ciebie dostałm sadzonki fiołków alpejskich, mają takie małe listeczki. Dzisiaj chodząc i oglądając rabatki znalazłam je zapomniałam o nich ,( tak obsadziłam jednorocznymi, że zagłuszyłam) Czy ja nie powinnam ich okryć na zimę , proszę doradż.
Oliwko, to jest mój wędkarz...oliwka pisze:A ja dopiero teraz wypatrzyłam na tym zdjęciu z rozplenicą Coś za rozplenicą![]()
Uroczy![]()
Naprawdę bardzo mi się podoba.
Z czego jest zrobiony?
Witam Peonio w moim ogródku.peonia pisze:Dołaczam się do Oliwki , uroczy ten mieszkaniec twego ogrodu, ale tam coś jeszcze przebija przez trawy kwiaty?
Joluś, witaj...jollla500 pisze:Gabrysiu piękna trawka i ten ludzik co się za na chowapozdrawiam