Warmińskie klimaty Agnieszki
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Warmińskie klimaty Agnieszki
Agniesiu, i owszem
N początku przyszłego roku 
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Wesoło, oj wesoło!!!
, pa 
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko mogę już wysłać nasionka hibiskusa- podaj namiary.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Monia68

Agniesiu, dziękuję za miłe słowa
Niebawem świt, życzę Wam udanej soboty
Niebawem świt, życzę Wam udanej soboty
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41

Agniesiu!
Prezent dla Ciebie.
Miłego wieczoru
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
no... po prostu... brak słów... Krysiu, pięknie dziękuję 
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
-
Agnieszka W.
- 200p

- Od: 23 wrz 2009, o 09:29
- Kontakt:
Witaj Agniesiu,
Przeglądnęłam Twój wątek od początku. Mieszkasz w naturalistycznym Raju Kochana. Tylko mi powiedz sąsiada widzisz z okna?
Bo ja zawsze chciałam mieszkać gdzieś daleko, ale żebyśmy z sąsiadem mogli sobie pomachać, i żeby On moją rękę widział. Tak określałam sobie odległość od sąsiada - hihihihi
Myślę, że można "sztucznie" podnieść teren dla goryczki. Ale tu niech już się Krysia profesjonalistka od Goryczek wypowie.

Przeglądnęłam Twój wątek od początku. Mieszkasz w naturalistycznym Raju Kochana. Tylko mi powiedz sąsiada widzisz z okna?
Bo ja zawsze chciałam mieszkać gdzieś daleko, ale żebyśmy z sąsiadem mogli sobie pomachać, i żeby On moją rękę widział. Tak określałam sobie odległość od sąsiada - hihihihi
Myślę, że można "sztucznie" podnieść teren dla goryczki. Ale tu niech już się Krysia profesjonalistka od Goryczek wypowie.
Pozdrawiam
Agnieszka W.
Moje roślinki w biurze i w domu / Okazy u mnie i nie u mnie - na tarasie, działeczce i w ogrod
Agnieszka W.
Moje roślinki w biurze i w domu / Okazy u mnie i nie u mnie - na tarasie, działeczce i w ogrod
-
Monia68

Agniesiu, śliczne goryczki dostałaś 
Wolowinka smakowała?
Miłego dnia!!!
Wolowinka smakowała?
Miłego dnia!!!
Agnieszka- co przygotowałaś? a ja myślałam że takich słówek jak ,,barchanki,, nikt nie używa, bo jak powiedziałam tak to mój syn postawił gały i powiedział że to jakaś forma dziewczyn w barze 
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Aguś to tak samo jak barwinek 
-
Monia68

Agniesiu, w ciąży nie jestem
Troche żałuję... ale może po tym całym zamieszaniu wkrótce okaże się prawdą 
Miłego dnia Wam życzę
PS. Jestem ciekawa, jakie rybki kupiłaś i jak je przyrządzasz?
Miłego dnia Wam życzę
PS. Jestem ciekawa, jakie rybki kupiłaś i jak je przyrządzasz?
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
6 grudnia - jak dobrze wiecie,
święty Mikołaj chodzi po świecie.
Dźwiga swój worek niezmordowanie,
i każdy grzeczny prezent dostanie.
Agniesia... wyglądaj w tym tygodniu listonosza 
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Agniesiu dawno nie byłam u Ciebie ale teraz więcej czasu więc nadrabiam bo co jak co ale o swych sąsiadach trzeba pamiętać. Mieszkasz troszkę na odludziu ale na brak gości raczej nie powinnaś narzekać bo pukają do Ciebie i głośno wołają jeśli się zbyt długo na forum nie pojawiasz...
Co do szkrabów to faktyczne "małe szkodniki" - tez miałam kilka dni u siebie 4-latkę i problemem było cokolwiek napisać bo te paluszki sprytne i nie zdążysz za nimi.
Mam nadzieje,że "wirusy" o których ostatnio głośno Was nie znajdą - dbajcie o siebie.
Pozdrawiam
Co do szkrabów to faktyczne "małe szkodniki" - tez miałam kilka dni u siebie 4-latkę i problemem było cokolwiek napisać bo te paluszki sprytne i nie zdążysz za nimi.
Mam nadzieje,że "wirusy" o których ostatnio głośno Was nie znajdą - dbajcie o siebie.
Pozdrawiam
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
Witajcie moje drogie dziewczyny!
kilka dni nie zagladałam na forum, gdyż zachciało mi się remontu, który, niestety, wymagał odłączenia komputera, a co za tym idzie, internetu - mam na kablu
ale wczoraj M się zmobilizował i zrobił w suficie drugiego pokoju dziurkę, przez którą kabel przeciągnął, więc wracam do świata
remont to w końcu przystosowanie największego pokoju do użytkowania - obecnie trwa robienie podłogi - zerwaliśmy stare, jeszcze niemieckie dechy, wybraliśmy spod nich jakieś niewyobrażalne tony żwiru, teraz trzeba ułożyc izolację, zrobic wylewkę betonową, no i jakąś posadzkę, jeszcze nie zdecydowaliśmy, jaką, ale mamy trochę czasu na myślenie...
zorganizowanie wszystkiego na mojej głowie, bo szanowny M pracuje...
więc zakręt mam totalny - Marylko zapomniałam nawet do skrzynki pocztowej zaglądac - stoi sobie w "centrum" (mieszkamy na kolonii wioski), pewnie już korespondencja się z niej wysypuje
, ale dziś podjadę, i sprawdzę, co w niej piszczy
mam nieco zaległosci forumowych, może wieczorkiem uda mi się choc częśc nadrobic
z tą myslą chwilowo sie żegnam życząc Wam miłego dnia
ps. wirus nas dopadł, ten "toaletowy, każde z nas po kolei tak jeden - dwa dni nie opuszczało wiadomego pomieszczenia, ale ta prosiaczkowa grypa na razie nas omija, i niech tak pozostanie, czego i Wam z całego serca życzę
Celinko - chyba grzeczni byliśmy, bo Mikołaj o nas nie zapomniał, a pod choinkę liczymy na więcej

kilka dni nie zagladałam na forum, gdyż zachciało mi się remontu, który, niestety, wymagał odłączenia komputera, a co za tym idzie, internetu - mam na kablu
ale wczoraj M się zmobilizował i zrobił w suficie drugiego pokoju dziurkę, przez którą kabel przeciągnął, więc wracam do świata
remont to w końcu przystosowanie największego pokoju do użytkowania - obecnie trwa robienie podłogi - zerwaliśmy stare, jeszcze niemieckie dechy, wybraliśmy spod nich jakieś niewyobrażalne tony żwiru, teraz trzeba ułożyc izolację, zrobic wylewkę betonową, no i jakąś posadzkę, jeszcze nie zdecydowaliśmy, jaką, ale mamy trochę czasu na myślenie...
zorganizowanie wszystkiego na mojej głowie, bo szanowny M pracuje...
mam nieco zaległosci forumowych, może wieczorkiem uda mi się choc częśc nadrobic
z tą myslą chwilowo sie żegnam życząc Wam miłego dnia
ps. wirus nas dopadł, ten "toaletowy, każde z nas po kolei tak jeden - dwa dni nie opuszczało wiadomego pomieszczenia, ale ta prosiaczkowa grypa na razie nas omija, i niech tak pozostanie, czego i Wam z całego serca życzę
Celinko - chyba grzeczni byliśmy, bo Mikołaj o nas nie zapomniał, a pod choinkę liczymy na więcej
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;