Mam nadzieję to zmienic.
U Aneci.
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Aneci.
Anetko ja bardzo lubię trzykrotki, ale niestety w posiadaniu mam tylko jedną.
Mam nadzieję to zmienic.
Mam nadzieję to zmienic.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Ewelinko
.W sumie to można powiedzieć że dostanę rosiczkę i nasionka rosiczek tylko zwrócę koszty przesyłki
Elu jeżeli satysfakcjonuje Cię parę gałązek to mogę Ci wysłać one łatwo się przyjmują i szybko rosną więc do wiosny powinnaś mieć już ładne roślinki zajrzyj do mnie i napisz jaką masz
Elu jeżeli satysfakcjonuje Cię parę gałązek to mogę Ci wysłać one łatwo się przyjmują i szybko rosną więc do wiosny powinnaś mieć już ładne roślinki zajrzyj do mnie i napisz jaką masz
- elaipawel4
- 1000p

- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne zdjęcia ślicznych małych roślinek szkoda że ja nie mam tak dużych parapetów.
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
- Anetta
- 1000p

Elu dzięki to prawda są jeszcze małe bo od niedawna zaczęłam swoją przygodę a te parapeciki to mogłyby być jeszcze większe :P
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Anetko parapety zawsze są za wąskie nie wiesz o tym

-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
siemka

-
nataliaada
- 200p

- Od: 27 sty 2009, o 23:06
Ja tylko tak na moment tu jestem, ale właśnie zobaczyłam, że mnie tu posądzono o ukorzenienie graciliski do góry nogami ;) Otóż ja Wam powiem, że owa gracilis jest dobrze posadzona, ona po prostu takiej urody jest, te listki dolne się tak wywinęły, ale z nią wszystko ok jest
Moje ozdobne z liści i kwitnące:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 27#1012027
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 27#1012027
- Anetta
- 1000p

Hejka Kochani nie wytrzymam i muszę się Wam pochwalić że dostałam dziś od mężusia pięć ślicznych bordowych różyczek i to bez okazji!!!! Normalnie jeszcze jestem w szoku, znaczy dostaje kwiatki ale zawsze jak coś wyskoczy urodziny walentynki itp. , kumpela mówi że pewnie coś zbroił więc wypytałam lekko a tu nic, powiedział że kocha i tyle!
Natalko wybacz mi laikowi, jasne że z hojką jest wszystko ok ważne że była ukorzeniona, zdrowa i cała, przepraszam jeżeli poczułaś się urażona taksobie żartowaliśmy z Wiesiem
Natalko wybacz mi laikowi, jasne że z hojką jest wszystko ok ważne że była ukorzeniona, zdrowa i cała, przepraszam jeżeli poczułaś się urażona taksobie żartowaliśmy z Wiesiem
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
No to i ja się przyłączam!
- Anetta
- 1000p

Dzięki, rzeczywiście mam szczęście że Go mam a teraz z innej beczki, Asia -Haim trafnie spostrzegła że opanowalismy juz nie tylko to forum ale i nk, tyle że ja rzadko zaglądam większość czasu przed kompem spędzam właśnie tu, zdjęcia stare i nawet zaniedbałam trochę przyjaciół z nk
ale fajnie było Was zobaczyć więc poproszę o dalsze dane na pw i postaram się lepiej zarządzać czasem i odświeżyć trochę nk
papa
buziaczki
buziaczki