Roślinny baniak ? Według mnie podstawa to świała ale zajrzjyj tutaj!
http://www.roslinyakwariowe.pl
Na razie jestem w trakcie robienia wszystkiego,a ile jeszcze muszę kupić

Tylko kasy brakuje,:(
P.S. jak kogos interesuja storczyki to mam na sprzedaż

Pielęgnice zebry są bardzo łatwe w hodowli...Nie mają specjalnych wymagań, ale z doświadczenia powiem wam że szybko się rodzą...Jak znajdę fotkę bojownika to dodamanoli pisze:dawidbanan Zebrunie cudne, zwłaszcza dzieciątka. Ja poproszę serdecznie o fotkę mojej ulubionej rybeczki - bojownika.Może powiesz kilka słów o swoich pielęgnicach? Nie miałam z nimi jeszcze doświadczenia, a praktyka często mija się z teorią.

wczoraj akwa musiałam zalac na jakis czas gdyż dziadunio załatwił sobie rybki chyba karasie ozdobne  i trzeba było je przechować,małe szkraby więc pływały w tych 50 l) jak sie okazało akwa w nocy pękło,niestety szafa zalana eh tam :(może da sie skleić
 wczoraj akwa musiałam zalac na jakis czas gdyż dziadunio załatwił sobie rybki chyba karasie ozdobne  i trzeba było je przechować,małe szkraby więc pływały w tych 50 l) jak sie okazało akwa w nocy pękło,niestety szafa zalana eh tam :(może da sie skleić 

.
 .

niebieska i czerwona :P
 niebieska i czerwona :P
 cały czas jakies zmiany zobaczymy co z tego wyjdzie! Do tego krewetki może red cherry ale to jeszcze musze zobaczyc jak z kasa będę :P
 cały czas jakies zmiany zobaczymy co z tego wyjdzie! Do tego krewetki może red cherry ale to jeszcze musze zobaczyc jak z kasa będę :P