Roślinki Ani cz.5

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Roślinki Ani cz.5

Post »

Andziax007 pisze:Krysiu a dzięki Tobie mam inne odmiany ;:196
(...)zastanawiałam się jeszcze nad fikusem sprężystym tym biało-zielonym ale M był ze mną i widziała jego minę więc tylko wzięłam jednego :wink:
Aniu,to nie do końca jest tak,jak mówisz.
Gdybyś nie powiedziała że nie masz tego czy owego,to skąd bym miała wiedzieć co Ci podrzucić? Więc w zasadzie zawdzięczasz to swojej wypowiedzi,które potem pokierowało moimi krokami.
Ja po prostu uwielbiam się cieszyć czyimś szczęściem i radością,bo sama go w życiu nie zaznałam.
No,ale dosyć już tego użalania się nad sobą. Poprę prośbę Mirka: fajnie by było zobaczyć jak poustawiane są twoje roślinki. Może byś cyknęła małą sesyjkę swoich zielonych w nowym ustawieniu? Proszęęęęęęęęę ;:180 ;:180 ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Aniu, zajrzałam i padłam :shock: :shock: :shock:
I po co ja tu zaglądałam ;:14
Ale masz cudne trzykrotki a ile odmian ;:138

Krysia i Wiesiu przesłali Ci naprawdę MEGAPAKĘ :uszy i chwała im za to :)
Ja też proszę o foteczki i pozdrawiam cieplutko ;)
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kasiu, Ewelinko dziękuję ;:196

Krysiu ja byłam nastawiona na jednego benka i koleuski a Ty tyle roślinek mi wysłałaś więc to po części Twoja zasługa :wink: Doskonale Cię rozumiem bo ja nie raz się cieszyłam jak komuś pomogłam czy wysłałam roślinki....sprawienie radości drugiej osobie to coś nadzwyczajnego i aż serduszko się raduje ;:167

Asiu miło że mnie odwiedziłaś i cieszę się że Ci się podoba ;:196 Cały czas pamiętam o Tobie względem trzykrotek i jak tylko podrosną te których nie masz chętnie Ci je podeślę i muszę zrekompensować Ci stratę cissusów ale to już wiosną a jak klonik :roll: O tak Krysia i Wiesio mają dobre ;:167

A co do fotek postaram się dzisiaj bo najlepiej wychodzą mi okna na zdjęciach jak jest na dworze ciemno :wink:
Awatar użytkownika
jardin
1000p
1000p
Od: 7 sie 2007, o 14:26

Post »

Dawno mnie nie było..
Aniu piękne masz nowości , niech teraz pięknie rosną!
Chciałam Ci napisać, że u nas w Biedronce benków od koloru do wyboru.....
Pozdrawiam
Aśka
Kermit40
ZBANOWANY
Od: 19 wrz 2009, o 22:01

Post »

Andziax007 pisze:Krysiu (...) zastanawiałam się jeszcze nad fikusem sprężystym tym biało-zielonym ale M był ze mną i widziała jego minę więc tylko wzięłam jednego :wink:
Aniu, to podpytaj Krysię co ona wtedy robi, gdy to ja robię podobną minę. ;:182 ;:224 ;:224
Gratuluję Benia ;:138 ;:138 ;:138 - no to masz już sporą ich kolekcję . Ja też dorwałem takiego w biedronie i na dodatek nie miałem wielkiego wyboru gdyż był tylko jeden.
Andziax007 pisze:....Krysiu ja byłam nastawiona na jednego benka i koleuski a Ty tyle roślinek mi wysłałaś więc to po części Twoja zasługa :wink: Doskonale Cię rozumiem bo ja nie raz się cieszyłam jak komuś pomogłam czy wysłałam roślinki....sprawienie radości drugiej osobie to coś nadzwyczajnego i aż serduszko się raduje ;:167
I tu Aniu dobrze to ujęłaś , bo więcej radości jest z dawania aniżeli z brania ;:108 :tan :heja ;:108
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

Andziax007 pisze: Asiu miło że mnie odwiedziłaś i cieszę się że Ci się podoba ;:196 Cały czas pamiętam o Tobie względem trzykrotek i jak tylko podrosną te których nie masz chętnie Ci je podeślę i muszę zrekompensować Ci stratę cissusów ale to już wiosną a jak klonik :roll: O tak Krysia i Wiesio mają dobre ;:167

A co do fotek postaram się dzisiaj bo najlepiej wychodzą mi okna na zdjęciach jak jest na dworze ciemno :wink:

Co do Klonika to niestety nic z niego nie zostało :roll:
To już chyba nie jest za dobra pora na ukorzenianie czegokolwiek, na wiosnę i w lecie wstawiam wszystko do tunelu foliowego, było tam cieplutko i wszystko ładnie korzonki puszczało ;)
Chyba faktycznie najlepiej wstrzymac się do wiosny :)
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Asiu dziękuję ;:196
U mnie też ich było sporo jak nigdy....może dlatego że byłam wcześniej nie to co ostatnio ok.15 :roll:

Wiesiu o to muszę Krysię podpytać :P Ważne że chociaż był jeden niż żeby wcale nie było :wink:
Dzięki Wam uzbierała mi się taka kolekcja ;:196 Teraz mam 5 różnych benków i w dodatku takie jakie chciałam :tan

Przykro mi Asieńko że się nie udało :( Na kloniku zostały mi 2 gałązki ale do wiosny myślę że się jeszcze rozgałęzi bo i tak już go troszkę podcięłam to go pobudzi do rozgałęzienia i podeślę Ci raz jeszcze ;:108 Wtedy i będzie odpowiednia pora na ukorzenianie :wink:
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Aniu bardzo fajnego benka sobie sprawiłaś.
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Aniu, śliczny benek. ;:138 ;:138 ;:138 ;:138 ;:138
Bardzo się cieszę, że kolekcja Ci się powiększyła. :D
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mirku, Elu dziękuję w imieniu benka ;:196
Bardzo się z niego cieszę bo jest taki gęsty....tylko mam nadzieję że dużo listków nie straci :wink:
Jeszcze tylko grudniki mam na oku i jak na razie daję sobie spokój z nowościami bo już nie mam gdzie ich poustawiać :roll:
Kermit40
ZBANOWANY

Post »

Andziax007 pisze:....Jeszcze tylko grudniki mam na oku i jak na razie daję sobie spokój z nowościami bo już nie mam gdzie ich poustawiać :roll:
Aniu to zobacz ofertę Biedronki. - nolina ,sagowiec i inne piękności.
Mówimy zawsze że to koniec i nie mamy miejsca itd. , itp , ale niech pojawi się jakaś zielona pięknotka ....
to zawsze znajdziemy miejsce na nią. Tak już jest i chyba wszyscy na tym forum tak już mamy.
;:1 ;:1 ;:1 ;:1 ;:1
Awatar użytkownika
AGA Z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2009, o 11:20

Post »

Amen, Wiesiu. Święta prawda. ;:138
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Kermit40
ZBANOWANY

Post »

Aga ja wiem to sam po sobie. Jak widzę coś pięknego to nie potrafię przejść obojętnie, one zawsze mnie tak proszą i muszę jakąś przygarnąć. A zresztą jak tu nie przygarnąć jakiegoś słodziaka ;:167 , no jak :?: :?: :?: ;:170 ;:224
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wiesiu przeglądam ją dość często i nie powiem są piękne i kuszące kwiatuszki w ofercie ale ja muszę przystopować bo jak to M raz powiedział że On nie ma zamiaru mieszkać w dżungli i spać w hamaku :;230 Już nie raz sobie to wmawiałam że koniec z nowościami a i tak jakaś roślinka wracała ze mną ale teraz to już na poważnie myślę :wink: Oczywiście co jakiś czas na pewno kupię jakąś roślinę ale to już będzie rzadkość :roll:
Awatar użytkownika
ewelina8005
1000p
1000p
Od: 24 lip 2009, o 12:50

Post »

ja w takiej dżungli mogłabym mieszkać,wszędzie kwiaty :tan
widzę zmiany w avatarku :D
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”