Mój ogród....
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród....
Monia nie wiem czy wiesz ale się Adam wygadał, że ma ile odmian 60
?
ja tez nie mam zamiaru poprzestać na 3 więc musze się bardzo dużo uśmiechać ;:91 ;:91 ;:91
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Adasiu, ja też uwielbiam OB i za każdym razem jak tam jestem odkrywam nowe zakątki. Przez 12 lat, jak zaczynałam tam studia wiele sie zmieniło i powstało całkiem sporo nowych zakątków, ale ławeczka na których przesiadywałam z przyjaciółką i kolegami i winkiem domowej roboty stoi schowana nad wodą do dziś....... ;-) ciekawe czy wiesz o której mówię... ;-)
Studiowałam biologię, ale od pewnego czasu moim marzeniem jest podyplomówka z Architektury Krajobrazu, ale u nas takiej nie znalazłam, a nie mam czasu w tej chwili jeździć gdzie dalej.....
Studiowałam biologię, ale od pewnego czasu moim marzeniem jest podyplomówka z Architektury Krajobrazu, ale u nas takiej nie znalazłam, a nie mam czasu w tej chwili jeździć gdzie dalej.....
Magda Monia chcecie żebym puścił Was z torbami? A liliowce ciężkie:)
Jak się spotkamy to coś się uszczknie na pewno
Aniu
Chyba wiem o której ławeczce mowa, to był żelazny punkt tylu spotkań
-- Pn 16 lis 2009 21:13 --
Aniu
Aniu
-- Pn 16 lis 2009 21:13 --
Aniu
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Adam co ja czytam 60 odmian liliowców , może masz zdjęcia swoich ,chciałabym zobaczyć Twoje cuda .
Proszę o zdjęcia .
Genia
Proszę o zdjęcia .
Genia
- MagdaMisia

Coś czuję, że Adaś nie wytrzymuje tempa na forum
ale jak emocje po spotkaniu opadną ... to trochę się uspokoi - chociaż sama nie wiem czy Adam będzie miał spokój w swoim wątki - bo się nam trafił spec jakich mało 
Geniu
Kilka dostępnych, komputer zbiesił się i nie czyta płyt.
Kilka dostępnych, komputer zbiesił się i nie czyta płyt.
wiesz jak mnie korci by wejść do każdego z Was i naczytać się ... tak do woli 
- e-genia

Adam jakie biedne ,piękne te twoje liliowce.
Ten żółty z czerwonym środkiem i czerwoną obwódką to Foled Me ?
Mam nadzieję że więcej zdjęć będzie ,
Genia
Ten żółty z czerwonym środkiem i czerwoną obwódką to Foled Me ?
Mam nadzieję że więcej zdjęć będzie ,
Genia
- drozd

- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Z podziwem dołączyłem do grona zwiedzających Twój ogród.Podoba mi się już taki dojrzały ładnie zagospodarowany.
Uważaj na te uśmiechnięte buźki dziewczyn,bo Cię "obskubią" dokładnie. (oczywiście żartowałem)
Uważaj na te uśmiechnięte buźki dziewczyn,bo Cię "obskubią" dokładnie. (oczywiście żartowałem)
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- MagdaMisia

Adaś a perz u Ciebie szaleje aż miło popatrzeć, że nie tylko u mnie zarośnięte
- ja chętnie przejmę jeden etat ;) bo dla mnie takowego wolnego najwidoczniej brak 
Geniu
Widzisz jakie bidule, latem to nie miałem czasu porządnie je obfotografować. W przyszłym roku
może być tylko lepiej.
Magda
Do opanowania mojego buzu jeden to za mało. Sąsiedzi przyzwyczaili się już do kozenia trawnika...w świetle księżyca
Widzisz jakie bidule, latem to nie miałem czasu porządnie je obfotografować. W przyszłym roku
może być tylko lepiej.
Magda
Do opanowania mojego buzu jeden to za mało. Sąsiedzi przyzwyczaili się już do kozenia trawnika...w świetle księżyca
- e-genia

Adaś Janusz chyba do mnie skierował ten żart , ale nie obawiaj się , ja mam sporo liliowców a miejsca już brak ,może jeszcze kilka wiosną kupię ale mam już źródła .
Z mojej strony nic Ci nie grozi . Ci co mnie znają to wiedza że sam w tym roku obdarowałam sporo osób swoimi liliowcami i irysami i nie tylko .
Będę czekała na zdjęcia w przyszłym roku .
Genia
Z mojej strony nic Ci nie grozi . Ci co mnie znają to wiedza że sam w tym roku obdarowałam sporo osób swoimi liliowcami i irysami i nie tylko .
Będę czekała na zdjęcia w przyszłym roku .
Genia
-
Alina662
- 1000p

- Od: 9 lis 2009, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Adamie ale u Ciebie wesoło ale te liliowce piękne .Mam dwa takie które przedstawiłeś na zdjęciuszkach.A tego co Gienia podziwia nie mam cudo.
- MagdaMisia

Kosić trawę w świetle księżyca... to takie romantyczne - i ta muzyka z silnika kosiarki jak serenada...
Mój ogród tez wygląda jak wygląda, bo po pierwsze zasuwam w nim sama, po drugie choć jestem silna nie wszystko zdążę zrobić - bo pracy jest multum a po trzecie, to muszę tam jeździć - a tak bym już chciała wychodzić do niego rano z kubkiem kawy w pidżamie
Tym oskubaniem przez nas też nie musisz się martwić - jeśli o mnie chodzi to ja będę zmuszona oddać większość tego co mam jak zacznie się budowa, bo nie będę w stanie tego po prostu przechować...
miłego dnia! ;:165
Mój ogród tez wygląda jak wygląda, bo po pierwsze zasuwam w nim sama, po drugie choć jestem silna nie wszystko zdążę zrobić - bo pracy jest multum a po trzecie, to muszę tam jeździć - a tak bym już chciała wychodzić do niego rano z kubkiem kawy w pidżamie
Tym oskubaniem przez nas też nie musisz się martwić - jeśli o mnie chodzi to ja będę zmuszona oddać większość tego co mam jak zacznie się budowa, bo nie będę w stanie tego po prostu przechować...
miłego dnia! ;:165