Czym ogrodzić się od pola?

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
Awatar użytkownika
Kathrina
100p
100p
Od: 25 kwie 2007, o 17:10

Post »

No właśnie zaryzykowałam i nie zainstalowałam żadnej osłonki.(Powód był prozaiczny- w sklepie nie mieli tyle mat trzcinowych ile nam było potrzeba, a potem rozeszło się jakoś po kościach) Śniegu było jak na lekarstwo więc nie było problemu. Niestety co się odwlecze to nie uciecze i w tym roku już pewnie tzreba będzie coś zainstalować, ale na razie cieszę się wiosną i latem :)
Kasia
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Czym ogrodzić się od pola?

Post »

Osłonki, panele, maty, tyle pomysłów, ciekawam, czy któryś został wykorzystany :)

Jak teraz wygląda ogrodzenie? Poproszę o chociaż jedno zdjęcie i krótki opis.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
kajpej
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lis 2009, o 14:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Czym ogrodzić się od pola?

Post »

Witaj
rzeczywiście to duży problem
tak się zastanawiam ,jeżeli położysz maty na siatce to może zaistnieć niebezpieczeństowo przechylenia ogrodzenia
tylko płotki zainstalowane przed siatką na cudzym polu byłyby skuteczne
myślę także że w przyszłości ogród można osłonić strzyżonymi roślinami liściastymi ,mam taki żywopłot u siebie ,a wewnętrzne przestrzenie podzielone zostały żywopłotem z cisa i buka
pozdrawiam Elżbieta
ODPOWIEDZ

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”