Storczyki Pauli :)
Re: Storczyki Pauli :)
Baryczko, za to moje przekwitną a Twoje zakwitną ;)
Dawidzie, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;)

Dawidzie, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;)
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ślicznie wygląda Twoje okno !

Pozdrawiam, Justyna  
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!

Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Vanda prezentuje się pieknie w tak doborowym towarzystwie  

Paulinko,śliczny maluszek ta Twoja vandzia  też mam takie przedszkolaki ,tylko moje wiszą w koszyczkach,niech Ci zdrowo rośnie
 też mam takie przedszkolaki ,tylko moje wiszą w koszyczkach,niech Ci zdrowo rośnie 

też mam takie przedszkolaki ,tylko moje wiszą w koszyczkach,niech Ci zdrowo rośnie
Ja też się pochwalę 2 
Danusia

Danusia
papulka, ja tę małą Vandę też chciałam powiesić, ale zabrakło mi inwencji twórczej do wymyślenia z czego by zrobić taki mini koszyczek 

Paulinko, spójrz na moje maluchy w moim wątku, mój M zrobił mi takie małe fajne koszyczki z doniczek 

Ja też się pochwalę 2 
Danusia

Danusia
papulko, byłam i podziwiałam 
Ale ta moja Vandzia jest taka malutka, że nawet jak porobiłam dziury w korku od pianki do golenia to wyglądała conajmniej dziwnie ;)

Ale ta moja Vandzia jest taka malutka, że nawet jak porobiłam dziury w korku od pianki do golenia to wyglądała conajmniej dziwnie ;)
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paulo przeczytałam cały wątek   No no w tak krótkim czasie tak wiele pięknych okazów - gratuluje
 No no w tak krótkim czasie tak wiele pięknych okazów - gratuluje   Bardzo podoba mi się Twoje okno - takie duże i duuużo storczyków mieści.
 Bardzo podoba mi się Twoje okno - takie duże i duuużo storczyków mieści.  Vandzia fioletowa śliczniutka
 Vandzia fioletowa śliczniutka   A ta malutka urocza , oj zobaczysz jaką radość będziesz miała obserwując jak rośnie.
 A ta malutka urocza , oj zobaczysz jaką radość będziesz miała obserwując jak rośnie.  Mam pytanie o cymbidium - w jakich warunkach je trzymasz
 Mam pytanie o cymbidium - w jakich warunkach je trzymasz  

No no w tak krótkim czasie tak wiele pięknych okazów - gratuluje
 No no w tak krótkim czasie tak wiele pięknych okazów - gratuluje   Bardzo podoba mi się Twoje okno - takie duże i duuużo storczyków mieści.
 Bardzo podoba mi się Twoje okno - takie duże i duuużo storczyków mieści.  Vandzia fioletowa śliczniutka
 Vandzia fioletowa śliczniutka   A ta malutka urocza , oj zobaczysz jaką radość będziesz miała obserwując jak rośnie.
 A ta malutka urocza , oj zobaczysz jaką radość będziesz miała obserwując jak rośnie.  Mam pytanie o cymbidium - w jakich warunkach je trzymasz
 Mam pytanie o cymbidium - w jakich warunkach je trzymasz  
Początek mojej przygody.   
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
))

Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
 ))
))Re: Storczyki Pauli :)
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łowy bardzo udane - gratuluje   A pęd dorodny, że tylko pozostaje czekać na pączki i kwiatki.
 A pęd dorodny, że tylko pozostaje czekać na pączki i kwiatki. 

Początek mojej przygody.   
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
))

Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
 ))
))- 
				Orchideomaniak
- 500p 
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję udanych łowów :0 a w szczególności własnego pędzika   czekam aż zakwitnie i trzymam kciuki
  czekam aż zakwitnie i trzymam kciuki

czekam aż zakwitnie i trzymam kciuki
  czekam aż zakwitnie i trzymam kciukiRe: Storczyki Pauli :)
AnnaL, Orchideomaniak - dziękuję 
Łowy udane bo po 2,50 zł :):)
:):)

Łowy udane bo po 2,50 zł
 :):)
:):)Re: Storczyki Pauli :)
W LM 
Były po 35 zł kwitnące, jeden znalazłam już przekwitnięty, więc wysłałam Męża do pani zajmującej się kwiatami, żeby zapytał czy da jakiś rabat..... powiedziała, że możemy kupić za 5 zł, a w domu zauważyłam, że były 2 storczyki wsadzone do jednej, większej doniczki, więc mam 2 po 2,50 :):):)
:):):)

Były po 35 zł kwitnące, jeden znalazłam już przekwitnięty, więc wysłałam Męża do pani zajmującej się kwiatami, żeby zapytał czy da jakiś rabat..... powiedziała, że możemy kupić za 5 zł, a w domu zauważyłam, że były 2 storczyki wsadzone do jednej, większej doniczki, więc mam 2 po 2,50
 :):):)
:):):)Re: Storczyki Pauli :)
Gratuluję zakupów!