Romciu dziękuję za życzenia kochana ból spać nie daje ponoć jutro jak zadziała antybiotyk to będzie lepiej,,,, dawno mnie nie było w twoim ogrodzie zaraz tam skoczę
Ogród Marioli
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marioli
aguskac dziękuję za odwiedzinki
Romciu dziękuję za życzenia kochana ból spać nie daje ponoć jutro jak zadziała antybiotyk to będzie lepiej,,,, dawno mnie nie było w twoim ogrodzie zaraz tam skoczę

- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, przeglądam Twój temat, ale na chwilę muszę przerwać, bo zapomnę. Ja często kupuję na alleg., bo to latwe i nie trzeba latac po sklepach. Ale jak dostanę coś takiego jak Ty, te swoje tulipanki, to robię zdjęcia i wysyłam reklamację. Od razu też zaznaczam, że nie będę wysyłać z powrotem, bo nie będę się narażać na dodatkowe koszty i dodaję: czekam na propozycję. Jeszcze mi się nie zdażyło, aby ktoś nie odesłał pieniędzy. I zawsze możesz napisać negatywa. Choć z tym bywa różnie. Raz napisałam negatywa, uważam że słusznie, to sprzedający też mi wystawił negatywa: niby że nie umiem kupować. I bądź tu mądry. Czy Ty reklamowałaś swoje cebulki? Pozdrawiam,
ps. mój synuś to tez Piotrek, tylko ma już 26 lat.
ps. mój synuś to tez Piotrek, tylko ma już 26 lat.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
-
Mariolas
- 500p

Stasiu witam cię i dziękuje za odwiedzinki w moim ogrodzie ....
cebule były reklamowane zrobiłam zdjęcia wysłałam je do sprzedawcy z dopiskiem że odsyłac mu ich nie mam zamiaru a że zamawiałam u niego wtedy sporą paczkę bo -czosnek ozdobny ,irysy, tuliany,krokusy -to facet bez żadnego ale wysłał mi całe zamówienie drugi raz
a zapleśniałe były tylko tulipany i brakowało troche czosnku (bo dostałam zamiast 60 szt tylko 39 )
Wcześniej nie miałam takiej sytuacji a często różne rzeczy w all kupuję .
Pozdrawiam cię cieplutko a teraz ja idę na wycieczkę po twoim ogrodzie
cebule były reklamowane zrobiłam zdjęcia wysłałam je do sprzedawcy z dopiskiem że odsyłac mu ich nie mam zamiaru a że zamawiałam u niego wtedy sporą paczkę bo -czosnek ozdobny ,irysy, tuliany,krokusy -to facet bez żadnego ale wysłał mi całe zamówienie drugi raz
Wcześniej nie miałam takiej sytuacji a często różne rzeczy w all kupuję .
Pozdrawiam cię cieplutko a teraz ja idę na wycieczkę po twoim ogrodzie
- stasia109

Czyli był uczciwy, a to się liczy.
Teraz to najlepszy sposób: zrobić zdjęcia, wysłać i czekać: uczciwy czy nie.
Milego dnia, pa
Teraz to najlepszy sposób: zrobić zdjęcia, wysłać i czekać: uczciwy czy nie.
Milego dnia, pa
Adresy do moich wątków
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Mariolko,
widzę, że Twoja datura się rozwija
Trawa ładna, ale tego lasu, kilka kroków od domu, to Ci zazdroszczę
Jestem przekonana, że nie jeden skarb tam znajdziesz
Dla Ciebie, moja ukochana piosenka, mam nadzieję, że Ci się też będzie podobać
Trawa ładna, ale tego lasu, kilka kroków od domu, to Ci zazdroszczę
Jestem przekonana, że nie jeden skarb tam znajdziesz
Dla Ciebie, moja ukochana piosenka, mam nadzieję, że Ci się też będzie podobać
-
Mariolas
- 500p

Halinko dziękuję ci bardzo piękna nuta a że jest póżno i Piotrek mimo mojej choroby dał mi dziś popalić bardzo mi był potrzebny taki relaks ---gdyby nie ten antybiotyk to i winko by było - stasia109

Witaj, ja dzisiaj robiłam 2 rodzaje pigwówki. Pierwsza nalewka będzie już za 3 tygodnie.
Zapraszam do degustacji.

Zapraszam do degustacji.
Adresy do moich wątków
-
Mariolas
- 500p

Oh Stasiu Stasiu
gdybys bliżej była to bym do ciebie kochana skoczyła
Musze i ja zaopatrzyć się w pigwowca a co będe sie rozgrzewać to i choroba mnie nie weżmie mój M non stop służba więc marznę

Musze i ja zaopatrzyć się w pigwowca a co będe sie rozgrzewać to i choroba mnie nie weżmie mój M non stop służba więc marznę
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Marolko,
pigwowca wyślę w paczce wiosną 
-
Mariolas
- 500p

Halinko serce ty moje widzisz jaką ja mam pamięć mówiłaś już o tym ba kazałaś notować a ja ehhh brak słów 
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Marioluś ślinka mi poleciała - dziś wieczorkiem i nam takie upiekę ;) wyglądają bardzo apetycznie 
może dziś z racji sprzyjającej pogody pojedziemy do ogrodu dokończyć nasze przedzimowe porządki...
może dziś z racji sprzyjającej pogody pojedziemy do ogrodu dokończyć nasze przedzimowe porządki...