Też się pochwalę:)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p
Od: 2 lis 2008, o 13:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Też się pochwalę:)

Post »

Andziax- Dziękuję za miłe słowa. Trzykrotkę dostałam od jednej z forumowiczek, jest jej tak dużo, że z miłą chęcią Ci podaruję kilka szczepek :D Cissus to roczne "dziecko", mojego pierwszego życiowego nabytku, bywało z nim źle ale zawsze jakoś się wybił:) Co do niewiadomej- hmm... może faktycznie to jakaś jukka :idea: nie mam pojęcia :roll: zobaczę jak urośnie ;:138
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Madziu ślicznie Ci dziękuję ;:196 Ach jaka jestem szczęśliwa :tan
Ja teraz z niektórymi cissusami mam problem.....stoją na parapecie i mam nadzieję że odżyją :roll:
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Madziu masz piękną kolekcję dorodnych trzykrotek. Są śliczne! (tfu, tfu- co by nie zapeszyc) ;:138
A jeśli chodzi o Twoją nieznajomą roslinkę, to napisz proszę, czy ma ona miękkie, czy sztywne i ostre na brzegach listki.
Jeżeli listki są mękkie to jest to zapewne jakaś dracenka. Przynajmniej mi tak się wydaje na pierwszy rzut oka. :D
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Dziękuję Ci Elciu:) Listki są miękkie- no więc to jakaś dracena :wink: za podpowiedź dziękuję ;:196
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Nie ma za co, Madziu. :D Dracenki to moje ulubione kwiatuszki, więc tym bardziej się cieszę. :wink:
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

To ostatnie to jakas dracena?mam identyczne ale duze nie wiem :D

Reszta kwiatow tez fajna! ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Witajcie
Długo mnie nie było i ubyło mi też wiele roślin (przez chorobę nie mogłam się nimi zbytnio zajmować to oddałam połowę innym miłośnikom kwiatów). Póki co nie będę powiększała swojej kolekcji a jako, że wiosna się powoli kończy to bardzo chętnie podzelę się z Wami szczepkami pozostałych roślinek, także jakby co to wiecie:) Pozdrawiam cieplutko

Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Witaj Magdo :wit
Zdrowiej i nie opuszczaj już forum,z chęcią będziemy oglądać twoją kolekcje która to ma piękne okazy. :D ;:108
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Dzięki wielkie, forum ani reszty wszelakiej to ja już nie mam zamiaru odpuszczać :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”