Robisz wielkie postępy
A żurawki wyjatkowo piękne, w moim guście
A może w ogóle wszystkie żurawki są w moim guście? ...

Halina Kwak pisze:Gabrysiu, nacieszyłam oczy Twoimi pięknymi roślinkami
Życzę miłego weekendu
chatte pisze:Gabi, zaglądałam na ten Twój blog i muszę Ci powiedzieć, że nieustannie mnie zadziwiasz!
Robisz wielkie postępyTylko skąd bierzesz czas? Wydaje mi się, ze to bardzo pracochłonne chobby. A może mi się zdaje, bo laik jestem
W kazdym razie gratuluję, Gabi!
![]()
A żurawki wyjatkowo piękne, w moim guście![]()
A może w ogóle wszystkie żurawki są w moim guście? ...
Boguśko, a co im obiecałaś że za Tobą chodzą ?bogusia177 pisze:Gabryśko pięknie jak zwykle ,,,jakoś od tygodnia chodzą za mną żurawki ,,
są kolorowe od wiosny do wiosny ,,,właśnie i zimą nie zamierają ,a mi właśnie o to chodzi :P

liska pisze:Gabisia piękne zdjęcia...
Mówisz, zenei pracujesz... to zyskujesz kilka godzin...
podziwiam piękne prace
bogusia177 pisze:Jak bym była nauczycielem i oceniała Twoje prace Gabi ,,,
to w regulaminie nie było by takiej oceny jaką mogłabym Ci wystawić,,,
więc musisz się zadowolić 6 z
Irenko, sezon w ogródku sie skończył, to muszę czymś innym podgonić.Irena37 pisze:Gabi tworzysz cuda, u ciebie zawsze coś ciekawego, z przyjemnością odwiedzam cię.
Oczywiście Izuś... przychodź kiedy chcesz...chatte pisze:Niestety, nie było mi dane obejrzeć tę animację, bo nawet mi sie zdjęcie do połowy nie otworzyło, ale nic to, przyjde innym razem, jak bedzie "mniejszy tłok", to pewnie mi sie uda

Liseczko, Twój też pewnie Ci pomaga...liska pisze:Gabisia to zazdroszczę ... bo to bardzo ważne w życiu
Elżbietko... nauczyłam się tego na forum graficznym.Elizabetka pisze:Gabryśko nie powiem nic nowego bo nawet stemple potrafisz robić "komputerem".![]()
Orliki przecudne i takie pełne bardzo mi się podobają no i żurawki...jak Bogusia mówi cały rok zachwycają.![]()
Ja jednak przyszyłam zobaczyć goryczki i posłuchać opowieści o nich....bo to takie piękne kwiaty i mają niesamowity kolor....zawsze byłam pod ich wrażeniem stąd w tym roku i umnie się pojawiła. Pisałaś u mnie, że nie masz z nimi kłopotu i że wszystkie trzy dobrze się "chowią"....masz na pewno jakiś specjalny sposób na nie.![]()
Wybieram się na Twojego bloga ..ale na to muszę mieć czas żeby dokładnie wszystko obadaći popodziwiać.