Kolorystyka stopki

Pytania techniczne i organizacyjne do Admina i Moderatorów.
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Kolorystyka stopki

Post »

Zgodnie z Regulaminem forum

5. Proszę NIE UŻYWAĆ koloru zielonego na Forum w swoich postach.
Kolor ten będzie zarezerwujmy dla Admina i Moderatora do korekt i komentarzy dla zachowania przejrzystości i rozróżnienia dopisywanego lub poprawianego fragmentu postu.

Co mogą Moderatorzy na naszym Forum:

A. Konfliktowa sytuacja, znieważanie, obelgi.
- zamknięcie wątku lub
- przeniesienie do ukrytej sekcji

B. Informacje merytoryczne wprowadzające w błąd m.in. o roślinach ,szkodnikach itp
- zamykanie lub edycja postu
- dopisanie swojego komentarza zielonym kolorem

C. Rażący błąd ortograficzny lub literowy w temacie wątku lub temat drukowanymi literami.
- edycja i poprawka

D. Forumowicz postępuje niezgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami.
- Ostrzeżenie lub stała blokada po uzgodnienu z Adminem

mam pytanie dlaczego ktoś pozwolił sobie na zmianę kolorystyki w mojej stopce i tekst jaki miałem w kolorze zielonym został zmieniony na niebieski czyli color=blue ? Obecnie tekst jaki mam w stopce na zielono (poprawiłem sobie kolorystykę po czyjejś samowolce :!: ) mam z palety barw zielonych których nie ma w dostępnych na forum. O ile dobrze pamiętam nie upłynęło dużo czasu od ostatniej takiej burzliwej sytuacji po której pozostawiono możliwość by mieć w stopkach kolor zielony a nie zezwolono na używanie tego koloru w postach. Czekam na wyjaśnienie i przemyślenie czy nie należało by lekko zmienić pewnych zasad regulaminu bo ktoś tu robi sobie samowolkę łamiąc samemu zasady jakie są przyjęte na forum :?:
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Re: Kolorystyka stopki

Post »

Przemku, to ja zmieniłam ci kolor zielony na niebieski. Możesz mnie za to zabić :P

Czy twój tekst "Czekam na wyjaśnienie i przemyślenie (...)" to ultimatum? :shock:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55

Re: Kolorystyka stopki

Post »

Nie jest to żadne ultimatum, pytam po prostu dlaczego ten kolor mi zmieniono skoro już kiedyś była o tym mowa i jak napisałem powyżej zezwolił Admin na taki kolor w stopce. :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „PYTANIA do Ekipy Moderującej. Techniczne. Archiwalne KONKURSY”