Kolorowy Ogród Geni cz.10
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni cz.10
Witam..Piękna wiosna u Ciebie...
)Pozdrawiam i miłej niedziel życzę:))
- Grzesiu

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Witaj Geniu niedzielnie.....
Nie możesz spać?
Może za dużo się martwisz czymś...coś Cię dręczy....
A może wkurzasz się pogodą za oknem?
Bynajmniej życzę Ci miłej niedzieli.....
Nie możesz spać?
Może za dużo się martwisz czymś...coś Cię dręczy....
A może wkurzasz się pogodą za oknem?
Bynajmniej życzę Ci miłej niedzieli.....
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pewnie wiem czemu Genia nie może spać
Nie wiem czy już się chwaliła , dawno u niej w ogrodzie nie byłam, więc już nic więcej nie powiem.
Nie wiem czy już się chwaliła , dawno u niej w ogrodzie nie byłam, więc już nic więcej nie powiem.
Geniu!Specjalnie dla poprawienia Twojego humorku wklejam zdjęcia z ogrodu wiosennego mojej mamy.
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
-
x-d-a
Geniu, spróbuj przed snem, oprócz forum, zaaplikować sobie herbatkę z melisy.
Jeżeli nie ma jakiś głębszych przyczyn Twojej bezsenności powinna Ci pomóc
Miłej niedzieli
Jeżeli nie ma jakiś głębszych przyczyn Twojej bezsenności powinna Ci pomóc
Miłej niedzieli
Witaj Gieniu jak Ci minęła, raczej mija niedziela ?? U mie dzisiaj było pochmurno ale ciepło. Nie dało się jednak pochodzić po ogrodzie ponieważ prawie cały dzień była mrzawka.
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Geniu, witaj! Kalijkom w ziemi nic nie grozi, póki nie zmrozi ziemi. A na to jeszcze trochęe-genia pisze:Jack u na kale to chyba już troszkę późno
Łączka przypołudników rewelacyjna
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kochani właśnie wróciłam , cały dzień spędziłam u mojej kuzynki u której ostatnio byłam 23 lata temu , było cudownie
Grzesiu kiedyś mi ktoś powiedział że jak nie można zasnąć to trzeba wstać i zająć się czymś i o jakimś czasie znowu spróbować i naprawdę to się sprawdza .
Magdo masz rację
Reniu witaj dzięki za odwiedziki.
Olu, Grzesiu mnie nic nie martwi i nie smuci , czasem tak mam ,za bardzo rozmyślam o ogrodzie jak co zakwitnie wiosną , czy irysy które kupiłam będą takie jak na zdjęciach .
Ale bardzo dziękuję za troskę . Olu a na forum już pochwaliłam się że zostanę babcią ,tyle że lekarz powiedział że na 90% będzie wnuczka , ale dziś się nasłuchałam że czasem okazuje się inaczej .
Ewuniudzięki jak tylko odpiszę to biegnę do Ciebie pooglądać zdjęcia .
Dalu co jakiś czas zdarzało mi się nie spać nocą , ale teraz ostatnie 2 miesiące prawie co noc nie śpię po kilka godzin ,przyczyną mogą być lekarstwa które zapisał mi lekarz , przeczytałam uboczne skutki i tam też jest bezsenność .
Witaj Marcinu mnie było pochmurno ale nie padało ale jak już pisałam na początku spędziłam poza domem .
Genia
Grzesiu kiedyś mi ktoś powiedział że jak nie można zasnąć to trzeba wstać i zająć się czymś i o jakimś czasie znowu spróbować i naprawdę to się sprawdza .
Magdo masz rację
Reniu witaj dzięki za odwiedziki.
Olu, Grzesiu mnie nic nie martwi i nie smuci , czasem tak mam ,za bardzo rozmyślam o ogrodzie jak co zakwitnie wiosną , czy irysy które kupiłam będą takie jak na zdjęciach .
Ale bardzo dziękuję za troskę . Olu a na forum już pochwaliłam się że zostanę babcią ,tyle że lekarz powiedział że na 90% będzie wnuczka , ale dziś się nasłuchałam że czasem okazuje się inaczej .
Ewuniudzięki jak tylko odpiszę to biegnę do Ciebie pooglądać zdjęcia .
Dalu co jakiś czas zdarzało mi się nie spać nocą , ale teraz ostatnie 2 miesiące prawie co noc nie śpię po kilka godzin ,przyczyną mogą być lekarstwa które zapisał mi lekarz , przeczytałam uboczne skutki i tam też jest bezsenność .
Witaj Marcinu mnie było pochmurno ale nie padało ale jak już pisałam na początku spędziłam poza domem .
Genia
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
No to GENIU ,chwal się skoro OLA Cię już częściowo wysypała .aleksandra odwazna pisze:Pewnie wiem czemu Genia nie może spać![]()
No to już wiem ,OLA się spóźniła .
- e-genia

Jacku ja zawsze wcześniej wykopuję , ale masz rację jednego roku została biała kala w ziemiJacekP pisze:Geniu, witaj! Kalijkom w ziemi nic nie grozi, póki nie zmrozi ziemi. A na to jeszcze trochęe-genia pisze:Jack u na kale to chyba już troszkę późno![]()
Łączka przypołudników rewelacyjnaPamiętam ją w realu ale nie wiedziałem, że to wszystko z nasion
i przetrwała a nawet w przyszłym roku pięknie kwitła .
Przypołudniki co roku sieję na początku kwietnia do skrzyneczki i przykrywam folią a w połowie maja sadzę do ziemi . Wystarczy 1/2 paczuszki nasion bo cała paczuszka to za dużo .
Genia
- e-genia

A to kilka zdjęć wiosennych

- Grzesik

- Od: 20 sty 2009, o 15:49
Geniu, pamiętam jak wiosną nie byłaś specjalnie zadowolona ze swojej żółtej magnolii, że niby jest za blada. Ale pewnie przechodząc teraz obok niej zastanawiasz się ile kwiatków będzie miała w przyszłym roku ;) 
- e-genia

Grzesiu czytasz w moich myślach

Nawet ostatnio patrzyłam ile ma paków kwiatowych , jest więcej niż w tym roku ,sporo urosła .
Genia
Nawet ostatnio patrzyłam ile ma paków kwiatowych , jest więcej niż w tym roku ,sporo urosła .
Genia
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku