Witam ! Od niedawna stałam się zbieraczem storczyków moja kolekcja liczy na razie skromne 12szt. młodziaków - szybko przyrasta , mając na uwadze ,że uzależniłam się od nich dopiero 3 miesiące temu , myślę że w niedługim czasie będę musiała poszukać jakiegoś ośrodka leczenia uzależnień orchideowych Na początek prezentacja moich dzieciątek -może nie są najładniejsze , ale na pewno najukochańsze Szczególnie uwielbiam te o zabarwieniu żółtym i brązowym A więc do dzieła!!
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
witaj wsród storczykowo zakręconych. storczyki masz przepiekne, trudno wybrac najpiekniejszy. Ja też jestem nowa na forum,storczyki zbieram od miesiaca a mam ich juz 21. Pamietaj ze storczyki uzalezniaja, ale bardzo milo. pozdrawiam
Wszystkie są przepiękne . A storczyki to rzeczywiście bardzo uzależniająca, ale bardzo miła i przyjemna pasja, ja je zbieram już 5 lat i dla mnie storczyków nigdy za wiele.
Witaj Phoenix
Masz piękne początkowe objawy 'storczykozy' ;)
Wiele z tych storczyków, które już posiadasz - sama bym chciała bardzo, bardzo, bardzo... Ja też - można by napisać - raczkuję na forum i się uczę. Pokazuj co tam masz i dziel się wrażeniami, opisami, spostrzeżeniami
Witaj na forum...
Masz piękne storczyki i tylko patrzeć jak będziesz szukać miejsca na rozrastającą się w takim tempie kolekcję.
Życzę powodzenia w ich uprawie