Roślinki doniczkowe - cz.4 FIGA
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinki doniczkowe - cz.4 FIGA
Tomku to tylko jeden pokój > ale tu mam prawie wszystkie moje hoje :P
Mnie do Ciebie wieeele brakuje :P
U Ciebie będzie co oglądać
Mnie do Ciebie wieeele brakuje :P
U Ciebie będzie co oglądać
-
Panchoi
Ja wiem Kasiu moje to takie byle co jeszcze teraz zmarniały trochę bo stoją po kątach w domu remont się przeciąga

- FIGA

Przy remoncie to jest problem > mnie też padła ta od Ciebie ( taka z jednym dużym listkiem ) 
Juz tak ładnie się trzymała i listek odpadł, a łodyga była taka jakby skórka spuchła

Juz tak ładnie się trzymała i listek odpadł, a łodyga była taka jakby skórka spuchła
- FIGA

Tomku to chyba była
Meliflua
jeśli dobrze pamiętam nazwę 
Wiesz że Kobe jeszcze mi kwitnie > to tylko dzięki Tobie mam tak długo coś na balkonie
Wiesz że Kobe jeszcze mi kwitnie > to tylko dzięki Tobie mam tak długo coś na balkonie
-
Panchoi
Moja ma jedno nasiono ogromnego ogóra,zobacz czy Twoja nie ma zazwyczaj one są wysoko i są ciężkie wiec mogą zwisać pomiędzy liścmi ale zobacz bo może będziesz miała własne nasiona i ma bardzo dużo pączków ale czy zakwitnie
,hmm zobaczę na swoją meliflue jak będe je już układał jak się da coś uciąć to Ci podeśle,mnie naszło na sukulenty podobają mi się stapelie ale nie mam ani jednej
.
-
Panchoi
Ooo super,ja też mam jedną strate fiołek ciapaty od Ciebie
,a Ty co byś chciała za te stapeliowate??-może jakieś hojki? np lacunosa malaysia lub curtissi chętnie Ci podeśle.
-
Panchoi
E tam nie przesadzaj.
Ps.nummularoides od Ciebie szaleje mam 4 sadzonki od Ani i 2 od Ciebie wszystkie będą kwitły mają pączki
,teraz poluję jeszcze na australis keysii bo moja malutka ugniła w wodzie
,jak się dokopię do curtissi to podeśle Ci już ukorzenioną taką większą.
Ps.nummularoides od Ciebie szaleje mam 4 sadzonki od Ani i 2 od Ciebie wszystkie będą kwitły mają pączki
- FIGA

Tomku meszkową mogę Ci ciachnąć > albo jak chcesz to chętnie Ci ukorzenię > raczej niema z nią kłopotów :P
-
Panchoi
Jak możesz to bardzo chętnie ,strasznie się cieszę

- FIGA

Ukorzeniać > czy ciachać i wysyłać razem ze stapeliami

-
Panchoi
Kasiu na razie wstrzymaj się z wysyłką do mnie przynajmniej do 02.11.09 bo nie mam gdzie roślin stawiać a nie wyrobię się wcześniej z pokojem ,dzisiaj skończyli sufit i sciany,jeszcze panele ,nowe meble,okna,muszę kupic nowe kwietniki i trochę osłonek i dywan i jakąś kanape to trochę potrwa ,wczoraj dostałem paczke i nawet jeszcze nie rozpakowana ,jak już skończę to dam Ci znać bo pojawią się foty na forum moich pupilków
.