Halinko, miło mi, że zajrzałaś Właściwie został do rozsypania kompost w całym ogrodzie i przygotowanie do zimy. Trochę jednak za wcześnie na to wszystko... Nie zaglądam już do ogrodniczego, żeby nie wodzić się na pokuszenia Byłam wczoraj, wszystko jest przecenione, ale nie chce mi się już sadzić.... Zastanawiałam się nad trzmieliną oskrzydloną, ale wszystkie krzaczki były tak pokraczne, że nie kupiłam...
Moniś - Witaj a gdzie u Was są przeceny (czy w ogrodniczych?), bo ja dzisiaj byłam u siebie i jeszcze nic nie przeceniają,nawet w marketach powysychane już roślinki mają zabójcze ceny.
Moniu. Może od jutra będzie lepiej. Dziś we Wrocławiu po 15 wyszło nawesłoneczko, było tak miło, że nie chciało się wracać z działki. Na jutro zapowiedzieli podobną pogodę więc znów działeczka. Już nie mogłam wysiedzieć w domku, więc wiem co czujesz. Uśmiechnij się jutro będzie lepiej...
u mnie dziś tak szaro buro mokro,że :x :x
Trzmielinę oskrzydloną kup...piękny krzaczor z niej jest u mnie w tym roku pierwszy raz ma owoce...jeszcze ptaki się nie zwiedziały jestem sama jak coś