Ranczo wita! Moja pierwsza działka.Lamia.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ranczo wita! Moja pierwsza działka.Lamia.
Anulko widoki śliczne i widzę że też masz romantyczne miejsce
pozdrawiam cieplutko i życzę kolorowych snów 
- Lamia
- 500p

- Od: 27 maja 2008, o 14:22
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ależ apetyczne jabłuszka i taka ich mnogość
ja swoje przestraszona mrozami juz zerwałam 
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A mnie się spodobała ta fotka "deszczowa" z grillem i ławeczką - jakby dzisiaj była zrobiona ;) bo u mnie własnie pada...
Jabłuszek masz mnóstwo... aż ślinka leci... to życzę dobrej pogody przy zbieraniu tych pyszności.
Jabłuszek masz mnóstwo... aż ślinka leci... to życzę dobrej pogody przy zbieraniu tych pyszności.
Witaj lamio !!!! przejrzałam Twoje całe forum od A do Z i nie mam słów!!! jak w tak krótkim czasie dokonałaś takich zmian ???? ja mam działeczkę od maja i nie widać takich efektów (choć też dużo czasu poświęcałam pracy na niej),co do trawnika to mam mętlik w głowie co i jak? jedni przekopują drudzy nie !!! moja działka miała być też rekreacyjna,ale przez te fora są tylko zakupy roślinek i wsadzanie i wsadzanie bez końca hihi Pozdrawiam !!!! 
Działka Jolanty !!! Pozdrawiam !!!!!
- Lamia
- 500p

Witajcie moi kochani 
AGNESS Ja mam nadzieję że moim jabłkom nic nie jest :)Nie było u nas jeszcze aż takich przymrozków chociaż raz już szyby skrobałam w aucie
AVE dziękuję za odwiedziny.Teraz własciwie nie ma dnia bez deszczu więc prawie każda fotka wygląda tak samo
ALOJ Miło mi że poświęciłaś swój czas na przeglądanie mojego wątku.
Mówiąc szczerze przez ten rok odkąd mam działkę zdążyłam zapomnieć w jakim była stanie.Czasami jak spojrzę na zdjęcia z pierwszej strony to sama się dziwię że mogłam coś takiego kupić
A tak ładnie się przebarwiła moja azalia...

AGNESS Ja mam nadzieję że moim jabłkom nic nie jest :)Nie było u nas jeszcze aż takich przymrozków chociaż raz już szyby skrobałam w aucie
AVE dziękuję za odwiedziny.Teraz własciwie nie ma dnia bez deszczu więc prawie każda fotka wygląda tak samo
ALOJ Miło mi że poświęciłaś swój czas na przeglądanie mojego wątku.
Mówiąc szczerze przez ten rok odkąd mam działkę zdążyłam zapomnieć w jakim była stanie.Czasami jak spojrzę na zdjęcia z pierwszej strony to sama się dziwię że mogłam coś takiego kupić
A tak ładnie się przebarwiła moja azalia...

- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Anuś moja azalia też w takich kolorkach,piękny taki jesienny akcencik w ogrodzie
.
Jabłuszka na pewno pycha,bardzo lubię jabłka

Jabłuszka na pewno pycha,bardzo lubię jabłka
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Piękne jesienne widoczki. :P
Nawet nie zauważyłam,że moje azalie też się już przebarwiły ,dopiero poszłam sprawdzić ,jak zobaczyłam u Ciebie .

Nawet nie zauważyłam,że moje azalie też się już przebarwiły ,dopiero poszłam sprawdzić ,jak zobaczyłam u Ciebie .
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
witaj!
przyszłam do Ciebie sprawdzić tą lilię, ale to nie to. teraz wygląda toto jak szczypiorek, po drugie w tym miejscu nie przypominam sobie, co sadziłam, ale na sto procent nie są to lilie, bo ja nie sadziłam żadnej. Tzn w sumie posadziłam 3, ale gdzie indziej.
no i dziękuję za odwiedziny. Muszę wstawić wczorajsze widoki jesienne u siebie.
przyszłam do Ciebie sprawdzić tą lilię, ale to nie to. teraz wygląda toto jak szczypiorek, po drugie w tym miejscu nie przypominam sobie, co sadziłam, ale na sto procent nie są to lilie, bo ja nie sadziłam żadnej. Tzn w sumie posadziłam 3, ale gdzie indziej.
no i dziękuję za odwiedziny. Muszę wstawić wczorajsze widoki jesienne u siebie.
-
wiolettaaa
- 100p

- Od: 21 cze 2009, o 17:02
Witaj Lamia
działeczka co raz ładniejsza,a pomysł z włókniną do zakładania rabatek bardzo dobry:D ileż to mniej plewienia i więcej czasu na odpoczynek 
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Lamio, zajrzałam na początek wątku i na koniec, jestem pełna podziwu, że w tak krótkim czasie udał się Wam tak dużo zrobić. Z przyjemnością przejrzę całość. 
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Anuśko latasz po ogrodach a w swoim Cię nie ma
Czekamy na Ciebie
Czekamy na Ciebie
Witaj Lamio. Gdzieś mi się zawieruszyłaś, ale już Cię odnalazłam

Zgadzam się z Majką. Widać ogrom pracy włożony w tym roku. Dużo nowych nasadzen. Jak to wszystko się pięknie rozrośnie to nie myśl, że pozostanie Ci już tylko relaks w ogrodzie. Później też będzie dużo pracy, żeby to wszystko utrzymać w ryzach. Bo większość roślin jest niestety ekspansywna i pragnie zawładnąć naszymi ogrodami, i to często nie te, które podobają się nam najbardziej. Muszę przyznać, że to utrzymywanie ogrodu w formie jest mniej przyjemne i bardziej uciążliwe niż nowe nasadzenia.mariasen pisze:Lamio, zajrzałam na początek wątku i na koniec, jestem pełna podziwu, że w tak krótkim czasie udał się Wam tak dużo zrobić. Z przyjemnością przejrzę całość.
Najważniejsze jednak, że ta praca i trud włożony w ogrody przynosi nam dużo zadowolenia.
Jeszcze raz wyrazy uznania.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- Lamia
- 500p