Piękne masz skrętniki- uwielbiam je

śliczna i ciekawa kolekcja bardzo mi się podobają Twoje kwiaty
 śliczna i ciekawa kolekcja bardzo mi się podobają Twoje kwiaty  jestem zachwycona i zauroczona i w ogóle ciężko zebrać mi to w słowa, jak to się mówi "szczena mi opadła " jak pooglądałam ile masz różnych storczyków... ja dopiero co zaczynam i ciągle się uczę i ciągle mi mało
 jestem zachwycona i zauroczona i w ogóle ciężko zebrać mi to w słowa, jak to się mówi "szczena mi opadła " jak pooglądałam ile masz różnych storczyków... ja dopiero co zaczynam i ciągle się uczę i ciągle mi mało 

Anaka pisze:Okazuje się,że wtedy dopiero jest się dowartościowanym, i że to nie tylko dla siebie

Ciągle chcemy więcej - to największa wada hobby
 Ciągle chcemy więcej - to największa wada hobby  

i wiesz co zauważyłam ze nie ważne że już coś mam taki kolor czy rodzaj , i tak ciągnie mnie do zakupu następnego bo nóż widelec będzie inny odcień czy pokrój rośliny ..głupia stara wariatka ze mnie ale cóż jak się ma hopla trzeba mieć i miejsce na niego ;) a ja mam dość dużo jeszcze ;) będę tu wracała i zapraszam do mnieAnaka pisze:No niestety, tak to jest jak coś nas urzeknieCiągle chcemy więcej - to największa wada hobby

Dziękuję za odwiedziny

Tak wygląda Phalaenopsis Memoria Hans-Werner PelzAnaka pisze: I właśnie kwitnąca Phal.pulchra x equestris

Dostałam ją od Hodowcy, który sam ją wysiewał
 Dostałam ją od Hodowcy, który sam ją wysiewał 

Niech zdrowo rośnie i szybko zakwitnie, by cieszyć Twoje oczy.
 Niech zdrowo rośnie i szybko zakwitnie, by cieszyć Twoje oczy.  
 ))
))
 a moja wandzia coś zachorowała
 a moja wandzia coś zachorowała