Na pocieszenie dodam, że jeszcze tej samej jesieni podobno, można było suszyć pieluszki na słońcu
Kwitnące cudo! cz.3
Re: Kwitnące cudo! cz.3
Krzysiu... podobno x lat temu
przed dniem moich narodzin padał deszcz ze śniegiem... i wystarczy na najbliższe sto lat 
Na pocieszenie dodam, że jeszcze tej samej jesieni podobno, można było suszyć pieluszki na słońcu
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja jeszcze wczoraj miałem letnią kurtkę i sweter a dzisiaj bez kurtki zimowej bym chyba zamarzł
Ha, ha... ja też i nawet chciałam Wam fotkę takiego zapatulonego chochoła czyli mnie wrzucić... dla kontrastu z awatarkiem
Aaaa... i przemokniętego, bo wiatr hulał i parasol był... niedorzeczny...
Ojej, jak dobrze się wypowiadać bezgłośnie... bo inaczej chwilowo nie daję rady...
Aaaa... i przemokniętego, bo wiatr hulał i parasol był... niedorzeczny...
Ojej, jak dobrze się wypowiadać bezgłośnie... bo inaczej chwilowo nie daję rady...
Współczucia, u mnie pogoda okropna, ale bez mrozu i śniegu, jedynie wiatrzysko dokucza. Przyszły tydzień ma podobno być przynajmniej słoneczny i z temperatura koło 10stopni, ale jak będzie to zobaczymy. Zgadzam się z Tobą, że to globalna pomyłka, a natura dawała nam znaki, że coś się święci.
- krzysiek86

- Kontakt:
Gosiu to dodaj chętnie zobaczę taką fotkę. Może się uśmieje troszkę.
Oj wyglądałem fatalnie jak wróciłem heheheheeh przemoczony totalnie
a parasol leży w koszu od paru dni i nawet nie miałem kiedy nowy kupić
ale przy tym wietrze to to bym mi się nie przydał heheheheehhe
Sylwek to życzę Ci dnia bez śniegu, ja go nienawidzę. Potem mi się upatrzy i będzie
super ale nie w październiku hehehehe
Oj wyglądałem fatalnie jak wróciłem heheheheeh przemoczony totalnie
a parasol leży w koszu od paru dni i nawet nie miałem kiedy nowy kupić
ale przy tym wietrze to to bym mi się nie przydał heheheheehhe
Sylwek to życzę Ci dnia bez śniegu, ja go nienawidzę. Potem mi się upatrzy i będzie
super ale nie w październiku hehehehe
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj narzekacie :P da się wytrzymać, ważne że w mieszkaniu cieplutko, gorsze dojazdy i wypadki, które ostatnio nawiedzają moja linie tramwajową. Ale będzie jeszcze piknie 
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Witam serdecznie 
U nas też pada od rana ale wszystko się topi no i dobrze bo na zimę jeszcze za wcześnie , a i ja mam jeszcze parę prac do skończenia w ogrodzie .
Pokarzę wam zdjęcia opuncji , jak sobie radzą i jak rosną w polu gdzie nikt o nie, nie dba a wyglądają pięknie
zdjęcia z Chorwacji .

Pozdrawiam cieplutko

U nas też pada od rana ale wszystko się topi no i dobrze bo na zimę jeszcze za wcześnie , a i ja mam jeszcze parę prac do skończenia w ogrodzie .
Pokarzę wam zdjęcia opuncji , jak sobie radzą i jak rosną w polu gdzie nikt o nie, nie dba a wyglądają pięknie
zdjęcia z Chorwacji .

Pozdrawiam cieplutko

Krzysiu pogody współczuje
Mój parasol też wylądował w koszu
Połamał mi się ostatnio
Dodaję kilka słonecznych foteczek z ostatniego spacerku...jakość niezbyt dobra bo telefonem robiłam

Dużo słoneczka życzę ;:2
Dodaję kilka słonecznych foteczek z ostatniego spacerku...jakość niezbyt dobra bo telefonem robiłam

Dużo słoneczka życzę ;:2
- krzysiek86

- Kontakt:
Hejka
No ale ciepło się zrobiło jak te fotki zobaczyłem. Opuncja świetna a te błękitne niebo to wspaniałe.
Kurczę mam nadzieję że jeszcze słońce wyjdzie. Dzisiaj dla odmiany mam takie coś:
http://www.youtube.com/watch?v=IP53qI1dubU
No ale ciepło się zrobiło jak te fotki zobaczyłem. Opuncja świetna a te błękitne niebo to wspaniałe.
Kurczę mam nadzieję że jeszcze słońce wyjdzie. Dzisiaj dla odmiany mam takie coś:
http://www.youtube.com/watch?v=IP53qI1dubU
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam.
Jak czysto
i jakie śliczne trawy na ostatnich zdjęciach.
Niczym u nas
Pozdrawiam
Jak czysto
Niczym u nas
Pozdrawiam
Krzysiu;będę próbował przez Imageshack,chyba,że ktoś poda inną przeglądarkę.Mam jeszcze taką przeglądarkę XnView,ale nie wiem jak ją obsługiwać,próbuję ale mi nie wychodzi,może ktoś pomoże,a może Ty wiesz.
W Toruniu było bez śniegu,ale wiał silny wiatr i padał deszcz,dużo parasoli było w koszach na śmieci,koło mnie wiatr złamał dużą gałąź od topoli.dobrze,że nic się nie stało,spadła na trawnik.
Dzisiaj już ładnie,bez wiatru i nawet słonecznie.
Wszystkich pozdrawiam. Ryszard
W Toruniu było bez śniegu,ale wiał silny wiatr i padał deszcz,dużo parasoli było w koszach na śmieci,koło mnie wiatr złamał dużą gałąź od topoli.dobrze,że nic się nie stało,spadła na trawnik.
Dzisiaj już ładnie,bez wiatru i nawet słonecznie.
Wszystkich pozdrawiam. Ryszard
-
Nicegarden
- 200p

- Od: 5 sie 2009, o 23:35
To ja dziś wrzucę coś innego
wczorajszy spacer zaowocował takimi cudeńkami ,miejsce: ujście Tamizy do M.Północnego

wczorajszy spacer zaowocował takimi cudeńkami ,miejsce: ujście Tamizy do M.Północnego

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
? Sokrates
? Sokrates
- krzysiek86

- Kontakt:
Dzięki za odwiedziny. Ja zaglądam na moment tylko bo mam kupę roboty.
Chętnie zobaczę następne fotki
Chętnie zobaczę następne fotki
Madzia zaserwował Ci wspaniałe zdjęcia
muszę Ci też coś podesłać 
Krzysiu;Imageshack to żółw w porównaniu z fotosikiem,strasznie długo trwa przekazywanie zdjęć.Ale jak się nie ma lepszego to na razie trzeba się męczyć.Jak w Katowicach po ataku zimy?.
Ładne zdjęcia Magdy.
Pozdrawiam Ryszard
Ładne zdjęcia Magdy.
Pozdrawiam Ryszard