Dala - mój piękny ogród cz.4
-
x-d-a
-
x-d-a
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Daluś, ależ cudne te hortensje. Szcególnie bukietowa jest śliczna i jeszcze na takim wspaniałym tle. Aż by się chciało przysiąść na chwilkę. 
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
-
x-d-a
Wiesiu, dziś jest tak ładnie, że możesz przysiąść na słoneczku nawet na dłuższą chwilkę...
Trzynastko, witam w moim ogrodzie i zapraszam częściej
Reniu, te kwiaty hortensji są takie piękne, że chyba spróbuję je ususzyć - ten patent z lakierem jest bardzo pomysłowy
Magdo, Gutek po tygodniu pobytu u mnie już przybrał na wadze i dzisiaj waży 1,5kg. Ale ma niesamowity apetyt i korzysta z faktu, że ma miseczkę do swojej dyspozycji, bo w rodzinnym domku jako najmniejszy z miotu miał kłopot z dopchaniem się do jedzonka. A tak w ogóle to jest kapitalny, wesoły i pełen życia; w ogrodzie uwielbia kopać dołki - i to się mamusi nie podoba...
Gutek walczy z trawką

Trzynastko, witam w moim ogrodzie i zapraszam częściej
Reniu, te kwiaty hortensji są takie piękne, że chyba spróbuję je ususzyć - ten patent z lakierem jest bardzo pomysłowy
Magdo, Gutek po tygodniu pobytu u mnie już przybrał na wadze i dzisiaj waży 1,5kg. Ale ma niesamowity apetyt i korzysta z faktu, że ma miseczkę do swojej dyspozycji, bo w rodzinnym domku jako najmniejszy z miotu miał kłopot z dopchaniem się do jedzonka. A tak w ogóle to jest kapitalny, wesoły i pełen życia; w ogrodzie uwielbia kopać dołki - i to się mamusi nie podoba...
Gutek walczy z trawką

- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
Gutek ciuuudooo! 
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Dziękują za zaproszenie Dalu. Skorzystam jak tylko będę mogła i przysiądę z kawką. Ale teraz dużo pracy w ogrodzie.
Gutek taki uroczy że można mu przebaczyć kopanie dołków. Niech się mamusia nie gniewa
Gutek taki uroczy że można mu przebaczyć kopanie dołków. Niech się mamusia nie gniewa
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątki Pszczółki