Kolorowy ogród Geni -Cz.9
-
x-d-a
Witaj Geniu
Jak tam Twoje samopoczucie? mam nadzieję, że już lepiej...
Pewnie pospacerowałaś po swoim pięknym ogródku i humor Ci się poprawił
Ja też niespecjalnie przepadam za tymi jesiennymi krokusami. Kiedyś miałam kilka, ale jakoś te rachityczne kwiatki nie bardzo mnie zachwyciły i dałam sobie z nimi spokój...Co nie znaczy, że nie oglądam ich z przyjemnością w Twoim i innych ogrodach
Pewnie pospacerowałaś po swoim pięknym ogródku i humor Ci się poprawił
Ja też niespecjalnie przepadam za tymi jesiennymi krokusami. Kiedyś miałam kilka, ale jakoś te rachityczne kwiatki nie bardzo mnie zachwyciły i dałam sobie z nimi spokój...Co nie znaczy, że nie oglądam ich z przyjemnością w Twoim i innych ogrodach
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu,Marcin, mam nadzieję że tak będzie ,że szybko czas nam zleci do wiosny ,choć ostatnio ,chyba przez te odchudzanie nie mam siły długo siedzieć przy komputerze ,trudno mi się skupić .
W ogrodzie jeszcze sporo kwiatków kwitnie i mam nadzieję że tak będzie aż do mrozów.
Jolu ja zawsze myślę o moim mężu , zresztą chyba o wszystkich osobach których kocham .
Dalu masz rację te jesienne krokusy są bardzo rachityczne ,ale już je mam od lat i jakoś nic mi ich nie zżarło więc kwitną .
A nastrój marny i to chyba skutek odchudzania , jakoś jestem taka słaba i nie mogę skupić się na na forum .Ale myślę że później będzie lepiej najgorsze są pierwsze 2 tygodnie ,a one już minęły w środę .
Moniko Ja swoją sternbergię mam dopiero w tym roku ,,wygląda jak krokus no i chciałabym żeby jak najdłużej przetrwała .
Genia
W ogrodzie jeszcze sporo kwiatków kwitnie i mam nadzieję że tak będzie aż do mrozów.
Jolu ja zawsze myślę o moim mężu , zresztą chyba o wszystkich osobach których kocham .
Dalu masz rację te jesienne krokusy są bardzo rachityczne ,ale już je mam od lat i jakoś nic mi ich nie zżarło więc kwitną .
A nastrój marny i to chyba skutek odchudzania , jakoś jestem taka słaba i nie mogę skupić się na na forum .Ale myślę że później będzie lepiej najgorsze są pierwsze 2 tygodnie ,a one już minęły w środę .
Moniko Ja swoją sternbergię mam dopiero w tym roku ,,wygląda jak krokus no i chciałabym żeby jak najdłużej przetrwała .
Genia
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu pięknie wyglądają te szpalery iglaczków, wcale się nie dziwię, że mąż miał na nie ochotę
piękne zielone tło dla kolorowych kwiatów i wprowadza taką harmonię do ogrodu. Zółciutki zimowit śliczny, ciekawe jak bedzie wyglądał jak całkowicie się rozwinie. A swoją drogą nie miałam pojęcia, że istnieją żółte zimowity- to dla mnie całkowite zaskoczenie
Macinki tak pięknie kolorują Twój ogródek, tak dużo barwy mu nadają, cudowna kolorowa jesień u Ciebie
Macinki tak pięknie kolorują Twój ogródek, tak dużo barwy mu nadają, cudowna kolorowa jesień u Ciebie
-
x-d-a
Świetne są twoje rabatki, zwłaszcza ta z żurawkami - czuję się jak w swoim przyblokowym....mnóstwo nasadzeń 
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku