Danusiny miszmasz
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
widzę, że robota idzie pełną parą!
roślinki masz przecudne, szczególnie urzekł mnie ten rozchodnik (?) o kolorowych listkach. wspaniała pluskwica... ;:8 chyba sobie taką posadzę ;:91
roślinki masz przecudne, szczególnie urzekł mnie ten rozchodnik (?) o kolorowych listkach. wspaniała pluskwica... ;:8 chyba sobie taką posadzę ;:91
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza ,tę cieszynianke trafiłam jedną ( u Mistrza ) zupełnie przypadkiem
mój pazerny sokoli wzrok ją wypatrzył
Witaj goryczko miło Cię gościć
Majko musiałam się ogarnąc , bo nie było wyjścia - albo sprzedać działkę , albo zaczynać sie zbierać ( chciałam napisać od nowa , ale to byłaby nieprawda , bo nawet skalniaków strażacy mi nie sponiewierali i prawie wszystko jest jak było
)
Aniu do końca chałupki to jeszcze długo , najgorsza jest obrona przed oszustami -fachowcami .
coma , agniesiu cieszę się ,że pluskwica się podoba
. Rośnie w całkowitym cieniu , od północnej strony domu , w tym samym miejscu 4 lata i jest dość spora kępa . W tym roku kwitła wyjątkowo obficie .
Witaj goryczko miło Cię gościć
Majko musiałam się ogarnąc , bo nie było wyjścia - albo sprzedać działkę , albo zaczynać sie zbierać ( chciałam napisać od nowa , ale to byłaby nieprawda , bo nawet skalniaków strażacy mi nie sponiewierali i prawie wszystko jest jak było
Aniu do końca chałupki to jeszcze długo , najgorsza jest obrona przed oszustami -fachowcami .
coma , agniesiu cieszę się ,że pluskwica się podoba
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
poczekamy, apetyt rośnie w miarę jedzenia...ktoś pisze: Miałam wstawić kilka świeżych zdjęć , ale nic z tego , bo dzięki mojej sklerozie zapomniałam zabrać aparat z działki
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Campanula
Danusiu!
Nie mogąc doczekać się na Twoją odpowiedź zabrałam wszystkie dzwonki, którch nie mam /a co mi tam/
i teraz to Ty będziesz mnie prosiła o n ie.
Nie mogąc doczekać się na Twoją odpowiedź zabrałam wszystkie dzwonki, którch nie mam /a co mi tam/
i teraz to Ty będziesz mnie prosiła o n ie.
- ktoś

goryczko czyżbym o czymś zapomniała i zaniedbała
? Wybacz sklerozę
Mam już aparat , był tam gdzie zostawiłam
Nowa rabata po zebraniu smoły i spalenizny

jesiennie Calianthemum anemonoides

komin już mam

dach także
jedno okno ( brakuje dwóch 90x90 cm)
aster " Winston Churchill "
Eremurus robustus ( zapowiedź na przyszły rok

złocień arktyczny
[/
odżył po spaleniu , mój skarb [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d955a1f3ab36a8cb.html]
Trycyrtis variegata
Hakonechloa albostratia
Hakonechloa macra Aureola
o tej porze ????

Jesiennie

Na koniec moje zabezpieczeniana na skalniaki . Jedna rama na storczykach alpejskich . Następne będą obijane folią po zakupie zszywek , bo zabrakło
Mam już aparat , był tam gdzie zostawiłam
Nowa rabata po zebraniu smoły i spalenizny

jesiennie Calianthemum anemonoides

komin już mam

dach także

jedno okno ( brakuje dwóch 90x90 cm)

aster " Winston Churchill "

Eremurus robustus ( zapowiedź na przyszły rok

złocień arktyczny
[/odżył po spaleniu , mój skarb [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d955a1f3ab36a8cb.html]

Trycyrtis variegata

Hakonechloa albostratia

Hakonechloa macra Aureola

o tej porze ????

Jesiennie

Na koniec moje zabezpieczeniana na skalniaki . Jedna rama na storczykach alpejskich . Następne będą obijane folią po zakupie zszywek , bo zabrakło

- ktoś

Zanno , te tabliczki stoją bez problemów . Ptactwa jest ci u nas dostatek , ale biegają również koty i nie pozwalają siadać gawronom i dłubać za mocno w ziemi
Jestem tak zwaną kociarą i karmię wszystkie koty na działce
. Największym problemem jest trwałość podpisów . Najcześciej po dwóch latach płowieją
.
Elu to Calianthemum rośnie w tym samym miejscu trzy lata i dlatego takie duże . W tym roku kwitło przepięknie .
Elu to Calianthemum rośnie w tym samym miejscu trzy lata i dlatego takie duże . W tym roku kwitło przepięknie .
-
wesoly

- Od: 20 sie 2008, o 20:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pozdrawiam serdecznie. Pierwszy raz odwiedzam Twoją stronę i na pewno jest co czytać. Lewizje nie wymagają zabezpieczenia pod warunkiem bardzo mocnego drenu i przepuszczalnej ziemi . Nie zabezpieczam ich od kilku lat. Jedno jest pewne na wiosnę wymagają mocnego nawozu. Zbierając nasiona wysiewamy je w szczeliny skalne gdzie kiełkuja i wspaniale wypełniają rabaty.
Obecnie podzieliłem irysy syberyjskie pełnokwiatowe są na rozsadzniku. Jednak sadzonki nie przyrastają tak jak przy formach pojedynczych.
jarek
Obecnie podzieliłem irysy syberyjskie pełnokwiatowe są na rozsadzniku. Jednak sadzonki nie przyrastają tak jak przy formach pojedynczych.
jarek