A co do mieczyków, to według mojej wiedzy ich bulwy wykopuje się 3 do 4 tygodni po przekwitnięciu. Ja tak zrobiłam i wykopałam dorodne bulwy; tak więc chyba zrobiłaś dobrze...
Miłego wieczorku

A winogron w tym roku nie ma bardzo dużo bo wiosenne przymrozki im zaszkodziły... ale i tak jest co pojeść ;)
 A winogron w tym roku nie ma bardzo dużo bo wiosenne przymrozki im zaszkodziły... ale i tak jest co pojeść ;) A z dyń oczywiście że przyozdobię kuchnie... taki był mój zamiar... a z tymi kasztanami, liśćmi to faktycznie fantastyczny pomysł
  A z dyń oczywiście że przyozdobię kuchnie... taki był mój zamiar... a z tymi kasztanami, liśćmi to faktycznie fantastyczny pomysł   
  A dyń byłoby pewnie więcej tylko tak jak wcześniej pokazywałam... wiele zawiązków z nieznanych mi przyczyn pogniło... jakaś choroba...
 A dyń byłoby pewnie więcej tylko tak jak wcześniej pokazywałam... wiele zawiązków z nieznanych mi przyczyn pogniło... jakaś choroba... A z tymi mieczykami też mi się wydaje że w miarę dobrym terminie je wykopywałam ale coś większość takich mizernych... no cóż wiele nie kosztują... więc zobaczymy czy za rok z nich coś wyrośnie....
 A z tymi mieczykami też mi się wydaje że w miarę dobrym terminie je wykopywałam ale coś większość takich mizernych... no cóż wiele nie kosztują... więc zobaczymy czy za rok z nich coś wyrośnie....  szkoda tylko że tak niewiele osób ją szanuje...
 szkoda tylko że tak niewiele osób ją szanuje...   
  a  trochę kiczu w i tak wiejskim ogrodzie nie zaszkodzi a będzie weselej
 a  trochę kiczu w i tak wiejskim ogrodzie nie zaszkodzi a będzie weselej   
  Otrzymałam sms i nagrałam Ci się na pocztę.W przeciągu dwóch tygodni powinnam się u Ciebie zjawić
 Otrzymałam sms i nagrałam Ci się na pocztę.W przeciągu dwóch tygodni powinnam się u Ciebie zjawić   Foliak rozbieraj jak najbardziej niech Ci nie zawadza,a ze składaniem go mam nadzieję ,że damy radę -chyba
 Foliak rozbieraj jak najbardziej niech Ci nie zawadza,a ze składaniem go mam nadzieję ,że damy radę -chyba  .Pozdrawiam .Jeszcze tylko dwa dni i moja sytuacja się wyklaruje...Pa ....
 .Pozdrawiam .Jeszcze tylko dwa dni i moja sytuacja się wyklaruje...Pa .... 
 ale mam usprawiedliwienie....ale to zaraz
  ale mam usprawiedliwienie....ale to zaraz   
  a ja to taki duży dzieciak jestem...co idzie i jak się uprze to trzeba mu biedronę kupić
  a ja to taki duży dzieciak jestem...co idzie i jak się uprze to trzeba mu biedronę kupić   
  jeden w tym roku przylazł ale jakoś znikł...
 jeden w tym roku przylazł ale jakoś znikł...  

ale wszystko skopane i czeka na zrobienie granic rabatki
 ale wszystko skopane i czeka na zrobienie granic rabatki   i nową szklarenkę, i żywopłocik, i krzewy i warzywniaczek i wszystko och i ach... czuję że spełnia się kolejne moje marzenie... ja to mam szczęście... wiecie pozytywna energia
 i nową szklarenkę, i żywopłocik, i krzewy i warzywniaczek i wszystko och i ach... czuję że spełnia się kolejne moje marzenie... ja to mam szczęście... wiecie pozytywna energia   nie wiem jak Wy ale ja troszkę w to Prawo Przyciągania wierzę... w każdym razie szkody nie robi a pozwala być szczęśliwszym
 nie wiem jak Wy ale ja troszkę w to Prawo Przyciągania wierzę... w każdym razie szkody nie robi a pozwala być szczęśliwszym   

a nikt mi nie chce zrobić ładnej...bo ja wymagająca jestem
 a nikt mi nie chce zrobić ładnej...bo ja wymagająca jestem   

po za tym jako że mam dzierżyć ten grunt w przyszłości wprowadzamy zmiany już pode mnie
  po za tym jako że mam dzierżyć ten grunt w przyszłości wprowadzamy zmiany już pode mnie   a ja wole coś mniejszego jak szklarnia i do tego piękny ogród i warzywniak... a tak był tylko foliak...
 a ja wole coś mniejszego jak szklarnia i do tego piękny ogród i warzywniak... a tak był tylko foliak...